FOLLOW US: facebook twitter

Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης: Συζήτησαν το τεχνικό πρόγραμμα του 2017

Ημερομηνία: 01-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

dimos-epitropi-diavouleusis

Υπό την προεδρία Λιατσή και τη συμμετοχή εκπροσώπων Συλλόγων, Σωματείων και φορέων

Συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, παρουσία εκπροσώπων συλλόγων, σωματείων και φορέων του Δήμου Πύργου, όπως έχουν οριστεί με την με αριθμό 342/31-10-2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: ΨΠΣΛΩ17-ΦΟ7). Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρεία του Δημάρχου  Γαβρίλη Λιατσή.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Ανα.Σ.Α.» Τάκης Αντωνακόπουλος και ο επικεφαλής της παράταξης  «Αναγένεσις στο Δήμο Πύργου» Χάρης Μιχαλακόπουλος.

Επίσης, παραβρέθηκαν, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πύργου Χάρης Αντύπας, οι Αντιδήμαρχοι Ανδρέας Σκαρτσιάρης, Βασίλειος Σεϊντής, Διονύσιος Μπέλτσος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτριος Μεσσαλάς.

Θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του Δήμου Πύργου οικονομικού έτους 2017. Για το λόγο αυτό στη συνεδρίαση παρευρίσκονταν και οι Δ/ντες των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Πύργου και συγκεκριμένα ο Δ/ντης Προγραμματισμού Άρης Φιλιππόπουλος, ο Δ/ντης Οικονομικών Γιάννης Αλεξανδρόπουλος και η Δ/ντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Σοφία Γούργουρα.

Η συζήτηση, πέραν του τεχνικού προγράμματος, το οποίο παρουσίασε ο Δ/ντης Προγραμματισμού Άρης Φιλιππόπουλος, επεκτάθηκε και σε διάφορα άλλα θέματα με τη συμμετοχή και τις εποικοδομητικές και ρεαλιστικές προτάσεις των παρευρισκομένων. Τις απόψεις τους κατέθεσαν, μεταξύ άλλων, ο Αργύρης Σαλπέας, ο Νίκος Παναγιωτακόπουλος από το Επιμελητήριο Ηλείας, ο Γεώργιος Βεργόπουλος από τη ΔΙΑΘΛΗΣΗ, ο Κων/νος Πέππας, ο Νίκος Διάκος από την Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων, ο Σταύρος Τσιπολίτης από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Γενικού Λυκείου, ο Διονύσιος Μαντάς από  τον Ποδηλατικό Τριαθλητικό Σύλλογο Πύργου «ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ» κ.α.

Ο Νίκος Δουφεξής έκανε εκτενή αναφορά στο θέμα του εργοστασίου ΞΥΣΤΡΗ και τη δυνατότητα των εγκαταστάσεων.

Κατά τη συνεδρίαση επικράτησε άριστο πνεύμα συνεργασίας και ανταλλαγής προτάσεων / απόψεων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος