FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Σ. Ήλιδας: Συζητά τη μετάδοση των συνεδριάσεων «ζωντανά» στο διαδίκτυο

Ημερομηνία: 29-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”95836″ img_size=”full”][vc_column_text]Συνεδριάζει αύριο στις 7 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας με τρέχοντας θέματα στην ημερήσια διάταξη με πρώτο, την πρόταση του Δημάρχου για τη μετάδοση των συνεδριάσεων από το διαδίκτυο.

Στη διάρκεια του θα συζητηθεί η αποδοχή της τροποποίησης της πράξης «Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ήλιδας με Παράρτημα Ρομά», η οποία υλοποιείται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ‘Δυτική Ελλάδα 2014-2020’ και ακολούθως η έγκριση του, ενώ θα συζητηθεί και η συμμετοχή του Δήμου σε εκδηλώσεις.

Στα θέματα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, θα συζητηθεί η έγκριση τευχών δημοπράτησης του έργου ‘Επέκταση Δικτύων Αποχέτευσης Λυμάτων και ομβρίων στους Οικισμούς Ρομά «Παπακαυκά» και «Τσιχλέικα» του Δήμου Ήλιδας’, η έγκριση τευχών δημοπράτησης του έργου ‘Κατασκευή αγωγού σύνδεσης νέας δεξαμενής Γερακίου με υδατόπυργο ύδρευσης Αμαλιάδας’ καθώς και του έργου «Προμήθεια, Εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Έξυπνου Δικτύου ύδρευσης Δ.Ε. Αμαλιάδας Δήμου Ήλιδας – Τμήμα 1».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot