FOLLOW US: facebook twitter

Συσπειρώνονται για τα πυροδάνεια!: Συνεδρίασε το ΔΣ του ΕΒΕ Ηλείας-Συνεργασία με Δικηγορικό Σύλλογο, Λογιστές & Επιμελητήρια

Ημερομηνία: 25-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2496″ img_size=”full”][vc_column_text]Μετά την αντίδραση του βουλευτή Ηλείας και πρώην υπουργού Πολιτισμού Κώστα Τζαβάρα και τη νέα επερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών για τα πυρόπληκτα δάνεια, θέμα που ανέδειξε αποκλειστικά η ΠΡΩΙΝΗ, σειρά παίρνουν οι φορείς του Νομού προκειμένου η δυσμενής απόφαση της κυβέρνησης να μην εφαρμοστεί. Στα πλαίσια αυτά, συνεδρίασε και το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Ηλείας, προκειμένου να δράσουν από κοινού για να αναστρέψουν την κατάσταση.

«Σαν Επιμελητήριο  Ηλείας παρακολουθούμε την εξέλιξη του ζητήματος και θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις μας για κάθε εφικτή διευθέτηση» τόνισαν στην προχθεσινοβραδυνή συνεδρίαση και πρόσθεσαν ότι η αποφασίστηκε συνάντησημελών του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου (σήμερα) Παρασκευή 25/10/2019 και ώρα 15:00 για τα ανωτέρω θέματα καθώς και συνάντηση στις 29/10/ 2019 με τους εκπροσώπους του δικηγορικού συλλόγου και του Συλλόγου Λογιστών, ενώ δρομολογείται και συνάντηση με τα Επιμελητήρια Αχαΐας Αρκαδίας Λακωνίας Μεσσηνίας και Εύβοιας που έχουν αντίστοιχο πρόβλημα.

Στην συνεδρίαση έκτος από τα μελή του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ηλείας συμμετείχαν και τοποθετηθήκαν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πύργου κ. Δημητρουλόπουλος Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Ηλείας κ. Χαμεζόπουλος Διονύσιος καθώς και ο υπεύθυνος του Γραφείου του Πύργου «Ενημέρωσης & Υποστήριξης Δανειοληπτών» της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους[ΕΓΔΙΧ]  κ. Αλεξόπουλος Μάριος με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση των θεμάτων των δανείων που φορούν μεγάλο αριθμό επιχειρηματιών του τόπου.

Στη συνεδρίαση, συζητήθηκαν και οι τελευταίες εξελίξεις για το δρόμο Πάτρα-Πύργος-Τσάκωνα υποστηρίζοντας ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΕΒΕ η νέα κυβέρνηση αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις θέσεις της εντός του Νοεμβρίου, οπότε και θα υπάρχει σαφέστερη εικόνα για την ολοκλήρωση του έργου.Για το θέμα αυτό αποφασίστηκε η στήριξη του Επιμελητηρίου σε κάθε κίνηση η οποία θα συμβάλει στην επίλυση του θέματος και στην ολοκλήρωση του έργου εντός των προθεσμιών που έχουν καθοριστεί.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot