FOLLOW US: facebook twitter

Σύσκεψη με Λέκκα και στο δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας παρουσία της Δ. Αυγερινοπούλου

Ημερομηνία: 23-08-2021 | Συντάκτης:

Συνάντηση και με τον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργο Γεωργιόπουλο παρουσία της βουλευτού Διονυσίας Αυγερινοπούλου, είχε ο Καθηγητής κ. Θ. Λέκκας για το ίδιο θέμα, όπου τονίστηκε ότι πρέπει να υπάρξει μια συντονισμένη προσπάθεια συνολικής ανασυγκρότησης της περιοχής τόσο περιβαλλοντικά όσο και κοινωνικά και οικονομικά.

Όλες αυτές τις ημέρες η κ. Αυγερινοπούλου πραγματοποιεί σειρά επισκέψεων στις πυρόπληκτες περιοχές, όπως στα χωριά Μηλιές, Βύλιζα, Κοσκινά, Μάγειρα, Καυκανιά κ.α με στόχο να καταγράψει την εικόνα της επόμενης μέρας, ενώ στην συνάντησή της με τον δήμαρχο Ολυμπίας τον ενημέρωσε για την πρωτοβουλία του εφοπλιστή και ιδρυτή του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» – Διεθνούς Κέντρου Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, Καπετάνιου Παναγιώτη Τσάκου και του εφοπλιστή Σίμου Παληού να χρηματοδοτήσουν την μελέτη της ανασυγκρότησης του πληγέντος Δήμου.

Μετά και την συνάντησή της με τον δήμαρχο και τον κ. Λέκκα, η βουλευτής δήλωσε:

“Η ανασυγκρότηση της ευρύτερης περιοχής της Ολυμπίας είναι προτεραιότητά μας. Αποτελεί  μια πολυμερή διαδικασία που απαιτεί την αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων, τις πολύτιμες γνώσεις και συμβουλές της επιστημονικής κοινότητας, αλλά και την ουσιαστική συμβολή της τοπικής κοινωνίας για να επιτευχθεί. Όλοι θα πρέπει να συνδράμουμε σε αυτή την προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος