FOLLOW US: facebook twitter

Survivor και τα μυαλά στα κάγκελα…

Ημερομηνία: 23-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Μπαϊλντισμένοι και θα- μπωμένοι από τα ΘΑ των εθνοσωτήρων μας είπαμε ως κοινωνία να το ρίξουμε έξω και επειδή μέτρα και μνημόνια δεν μας άφησαν περισσευούμενη δεκάρα τσακιστή, στρογγυλοκαθίσαμε απέναντι από το γυαλί και παρακολουθούμε τα «παιδία παίζει» του Survivor εν είδει ομαδικής ψυχοθεραπείας. Με την ελπίδα  ότι, στο «ιδεώδες εδώδιμων» που επικράτησε τον τελευταίο καιρό στη τηλεοπτική μας δημοκρατία και τον «αγώνα επιβίωσης» στον οποίο επιδίδονται οι ηρωικοί νεοέλληνες εκεί στον μακρινό Άγιο Δομίνικο, μπορεί να ανακαλύψουμε και την δική μας «οδόν της σωτηρίας».

Σφίγγουν οι ζέστες εσχάτως μαζί με την θηλιά στον λαιμό μας και τη φωτιά που μας άναψαν τα μέτρα και τα αντίμετρα δεν την σβήνουν ούτε όλες μαζί οι επίγειες και επουράνιες δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Έλα τώρα εσύ να βρεις τρόπο να μην πάθεις πατατράκ και να δροσίσεις την τελευταία καυτή πατάτα που μας σέρβιραν οι θεσμοί. Οι οποίοι γνωρίζουν ότι τα γεώμηλα δεν είναι καρπούζια, άρα χωράνε τόσα κι ‘άλλα τόσα κάτω απ’ τη μασχάλη και επιμένουν να μας τσουρουφλίζουν μέχρι να μας κάνουν το τσερβέλο πουρέ.

Τι να κάνει και τούτη η κοινωνία έπιασε στασίδι στη συχνότητα του ΣΚΑΙ μπας και βρει το αντίδοτο στη κρίση. Ένα φοβάμαι μόνο. Μήπως τούτος ο λαός απελπισμένος από τις φρούδες ελπίδες που δεν ήρθανε από αριστερά, τραβήξει ντουγρού δεξιά στο γκρεμό ακολουθώντας τις ίδιες διαδρομές του ολέθριου παρελθόντος…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot