FOLLOW US: facebook twitter

Super League: Ξεκινούν οι ομαδικές προπονήσεις, 6-7 Ιουνίου αρχίζουν τα πλέι-οφ

Ημερομηνία: 16-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”108328″ img_size=”full”][vc_column_text]Το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ της Super League και το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί επίσημα αυτό, είναι να ψηφίσουν οι ΠΑΕ του συνεταιρισμού στην τηλεδιάσκεψη που θα γίνει την Δευτέρα (18/5) το μεσημέρι!

Το ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά, οφείλεται στο γεγονός πως –σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr- υπάρχει οριστική απόφαση των υγειονομικών αρχών να ξεκινήσουν άμεσα οι ομάδες κανονικές προπονήσεις (με όλους τους παίκτες δηλαδή και όχι σε γκρουπ).

Η απόφαση αυτή έχει πάρει ήδη ΦΕΚ και η έναρξη των κανονικών-ομαδικών προπονήσεων θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα ή Τρίτη.

Οι υγειονομικές αρχές, εξάλλου, έχουν ήδη εκπονήσει το σχέδιο αντιμετώπισης ενός πιθανού κρούσματος κορoνοϊού στις ομάδες και όπως έχει γίνει γνωστό, ο ασθενής ποδοσφαιριστής θα μπαίνει σε κατ’ οίκον καραντίνα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας του θα μπαίνουν σε καραντίνα 5 ημερών σε ξενοδοχείο ή σε ξενώνες προπονητικού κέντρου, όπου και θα προπονούνται απομονωμένοι. Σε αυτούς, θα γίνει διπλό τεστ, την 3η και την 5η μέρα της καραντίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η επανέναρξη του πρωταθλήματος προορίζεται για 6-7 Ιουνίου ενώ η λήξη των πλέι-οφ θα προγραμματιστεί πιθανότατα για τις 19 Ιουλίου!

Ενδιάμεσα, θα υπάρχει μια κενή ημερομηνία για να διεξαχθούν οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του Κυπέλλου, ενώ ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν μετά τη λήξη των πλέι- οφ.

Πηγή: sport-fm.gr[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot