FOLLOW US: facebook twitter

Συντήρηση παλαιάς εθνικής οδού Σμίλα-Πελόπιο-Πλάτανος ζητά ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας

Ημερομηνία: 04-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”54287″ img_size=”full”][vc_column_text]Τη συντήρηση της παλαιάς Εθνικής Οδού στο τμήμα των Τοπικών Κοινοτήτων   Σμίλα-Πελόπιο-Πλάτανος ζητά με επιστολή που απέστειλε  προς τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων κ Γιάννη Λύτρα, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας και Υποψήφιος Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ Γιώργος  Γεωργιόπουλος.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ Γεωργιόπουλος, αποτελεί παράλειψη η μη πρόβλεψη συντήρησης του ασφαλτοτάπητα του συγκεκριμένου τμήματος της παλαιάς Εθνικής Οδού και η μη ένταξη του συγκεκριμένου έργου στην εξελισσόμενη εργολαβία συντήρησης της Ε.Ο Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας-όρια Νομού τονίζοντας ότι είναι δικαιολογημένα τα αιτήματα διαμαρτυρίας των κατοίκων καθώς πράγματι υπάρχει πρόβλημα οδικής ασφάλειας και ελλοχεύει κίνδυνος ατυχημάτων.

Μάλιστα ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας επισημαίνει στην επιστολή του και τον τρόπο με τον οποίο είναι δυνατή η εξασφάλιση των αναγκαίων πόρων για την υλοποίηση της εργολαβίας. «Φρονώ ότι θα μπορούσε να αντιμετωπισθεί το παραπάνω θέμα αν συνταχθεί και εγκριθεί Α.Π.Ε. για χρησιμοποίηση του κονδυλίου των απροβλέπτων (15% της σύμβασης) και σε περίπτωση απορρόφησής του να γίνει χρήση των επί έλασσον δαπανών (20% άλλης συμβατικής ομάδας εργασιών)».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot