FOLLOW US: facebook twitter

Συνέχεια παρουσίασης ψηφοδελτίου νίκης της παράταξης «Νέα Δύναμη Προοπτικής»

Ημερομηνία: 22-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”87163″ img_size=”full”][vc_column_text]

Προχωρά δυναμικά ο υπ. Δήμαρχος Πηνειού Διονύσης  Γεωργόπουλος

Συνεχίζει την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του, ο υποψήφιος δήμαρχος Πηνειού Διονύσης Γεωργόπουλος με κύρια χαρακτηριστικά την εμπειρία  και την ανανέωση, δομικά στοιχεία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και των σύγχρονων προκλήσεων τονίζοντας ότι:

«Ο Α΄βαθμός αυτοδιοίκησης μπορεί και πρέπει να παίξει ουσιαστικό αναπτυξιακό ρόλο. Είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με το σύνολο των φορέων του τόπου μας, είμαστε οπαδοί της συναίνεσης και του διαλόγου. Είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε αλλά και να διεκδικήσουμε.

Γαρυιός Κυριάκος- ιατρός ακτινολόγος

«Συστρατεύομαι στην προσπάθεια του κ. Διονυσίου Γεωργόπουλου και του συνδυασμού του και η  απόφαση μου αυτή στηρίζεται στην ταύτιση των απόψεων μας σε ότι αφορά την αναγκαιότητα για εγρήγορση και συμμετοχή κάθε υγιούς δύναμης, προκειμένου να οικοδομήσουμε την επόμενη μέρα στο Δήμο μας».

Λυκογιάννης Κωνσταντίνος- πρόεδρος ΚΑΠΗ Βαρθολομιού

«Με χαρά αποδέχομαι την πρόσκληση του υπ. Δημάρχου Πηνειού κ. Διονυσίου Γεωργόπουλου να συστρατευτώ στην προσπάθεια βελτίωση της καθημερινότητας όλων των πολιτών . Η Αυτοδιοίκηση είναι ένα πεδίο στο οποίο μπορώ να προσφέρω».

Λύσαρης Ανδρέας- ΕΛ.ΑΣ

«Στην πρότασή του να είμαι μαζί του απάντησα ΝΑΙ και χαίρομαι που μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα  και τις ίδιες ανησυχίες για το Δήμο μας.  Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε και θα βελτιώσουμε όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί Προχωράμε μαζί για την επόμενη ημέρα στο Δήμο Πηνειού»

Παναγούλη Μιράντα- επιχειρηματίας

«Αποφάσισα και εγώ να ασχοληθώ άμεσα, θέτοντας υποψηφιότητα ως Δημοτική σύμβουλος μετά από τη τιμητική πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου κυρίου Διονύση Γεωργόπουλου. Τον ευχαριστώ θερμά. Είμαι πεπεισμένη ότι τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας»

Φλίγκος Μιχάλης- ΕΛ. ΑΣ

«Θα ήθελα να  ευχαριστήσω από καρδιάς τον κ. Γεωργόπουλο Διονύσιο .Σήμερα με τιμάει η πρόσκλησή του. Το ψηφοδέλτιο στο οποίο μετέχω εγγυάται με τη παρουσία ικανών ανθρώπων που έχουν πολυετή εμπειρία ενασχόλησης με το Δήμο αλλά και νέων με θέληση, σίγουρη επιτυχία».

Χαλτούπη Αικατερίνη- εργαζόμενη Νοσ/μείο Αμαλιάδας

«Η συμμετοχή μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία θα στηρίξω με καθαρό λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Ο συνδυασμός «Νέα Δύναμη Προοπτικής» αξίζει την εμπιστοσύνη μας»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot