FOLLOW US: facebook twitter

Συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα για τον δήμο Πηνειού ύστερα από σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου

Ημερομηνία: 16-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με την Εθνική Τράπεζα αναμένεται να εγκαινιάσει συνεργασία ο δήμος Πηνειού, καθώς το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία την εισήγηση του αντιδημάρχου Οικονομικών, Γ. Παναγούλια, η οποία περιελάμβανε δύο προσφορές από για τις παρεχόμενες προς τον δήμο οικονομικές τραπεζικές υπηρεσίες.

Όπως ανέφερε στην εισήγησή του ο κ. Παναγούλιας, αφενός η πρόταση της Εθνικής είναι πιο δελεαστική κυρίως γιατί περιλαμβάνει φάσμα υπηρεσιών με αρκετά ανταγωνιστικό τιμολόγιο και αφετέρου θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η Τράπεζα Πειραιώς έκλεισε το υποκατάστημα τουΒαρθολομιού δημιουργώντας έντονο θέμα για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής Βαρθολομιού.

Έτσι, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία (καταψήφισε ο κ. Τσαουσάκης) τη  συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα Ελλάδας τουλάχιστον έως τις 30 Ιουνίου του 2021 με σταθερόεπιτόκιο 0,30% και ενέκρινε τη μεταφορά του τραπεζικού υπολοίπου από τους λογαριασμούς τουΔήμου Πηνειού από την Τράπεζα Πειραιώς στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας εκτός από το ποσόπου θα μεταφερθεί στη Τράπεζα της Ελλάδας για το οποίο θα ληφθεί απόφαση σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος