FOLLOW US: facebook twitter

Συνελήφθησαν διακινητές ναρκωτικών στη Νέα Μανωλάδα

Ημερομηνία: 28-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”116749″ img_size=”full”][vc_column_text]

Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για δύο αλλοδαπούς

Συνελήφθησαν προχθές το βράδυ, στη Νέα Μανωλάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δύο αλλοδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών. Παράλληλα, συνελήφθησαν και δύο ακόμα αλλοδαποί άνδρες, σε βάρος τωνοποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αγορά ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, αξιοποιώντας πληροφορίες, συνέλαβανεπ΄αυτοφώρω στη Νέα Μανωλάδατους δύο χρήστες, τη στιγμή που προμηθεύονταν από τους δύο διακινητές δύο συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 5,8 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος ΔίωξηςΝαρκωτικών Πύργου, στους διακινητές, καθώς και σε αποθήκη, όπου οιτελευταίοι απέκρυπταν τα ναρκωτικά, βρήκαν και κατέσχεσαν 102,5 γραμμάρια κάνναβης, διαμοιρασμένα σε (28) συσκευασίες, δύο κινητά τηλέφωνα και 340 ευρώ.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων ενός εκ των δραστών, πρόεκυψε ότι δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot