FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το «Βοήθεια στο Σπίτι» στο Δ.Σ Ήλιδας

Ημερομηνία: 25-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Συνεδριάζει τη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας στη διάρκεια του οποίου θα ψηφιστεί η τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών (ΟΕΥ) για την ένταξη του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» σε οργανικές μονάδες του δήμου.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, θα συζητηθεί η υπογραφή συμφώνου διμερούς συνεργασίας μεταξύ Δήμου Ήλιδας και του Πανεπιστημίου AMITY Ινδίας (AmityUniversityTransBoarderGroupIndia – THE RITNAND BALVED EDUCATION FOUNDATION) , η  Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την υλοποίηση της Πράξης με τίτλο ‘Κατασκευή μεταλλικού στεγάστρου κερκίδων γηπέδου ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας Δ. Ήλιδας, Ν. Ηλείας’  καθώς επίσης η υποβολή πρότασης στην πρόσκληση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το έργο ‘Διαχείριση Βιοαποβλήτων Δήμου Ήλιδας’. Ακόμα θα συζητηθεί η καταχώρηση τουριστικού αφιερώματος για τον Δήμο Ήλιδας, στον διαδικτυακό ιστότοπο ellinikifoni.gr της ομογενειακής εφημερίδας «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ».

Στο δημοτικό συμβούλιο θα συζητηθεί επίσης, η υποβολή προτάσεων στις προσκλήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τα έργα «Υποδομές Αποκατάστασης Πυρόπληκτων Περιοχών του Δήμου Ήλιδας» και «Παρεμβάσεις στις Πυρόπληκτες Περιοχές του Δήμου Ήλιδας» καθώς και η υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος