FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη το Δ. Σ. Πύργου – Καθορισμός τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού

Ημερομηνία: 22-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
-Συζητά και την αγορά ακινήτου στην ανατολική πλευρά της πόλης

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη την λήψη απόφασης καθορισμού συντελεστών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για το έτος 2021. Στη διάρκεια της συνεδρίασης θα ληφθεί απόφαση για την αγορά με δημοπρασία ακινήτου στην ανατολική πλευρά της πόλης κατάλληλου για τη στέγαση των υπηρεσιών του δήμου, έγκρισης της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου κατόπιν διαφόρων αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής αλλά και τροποποίηση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Έγκριση θέσης σε κυκλοφορία τουριστικού λεωφορείου Δ.Χ. αστικής περιήγησης ανοικτού τύπου σε ειδική διαδρομή, εντός του σχεδίου πόλης Πύργου».

Επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο έχει κληθεί να γνωμοδοτήσει επί του σχεδίου Κανονισμού Τιμολόγησης Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Ηλείας για το έτος 2021 αλλά και να λάβει απόφαση για την μίσθωση με δημοπρασία ακινήτου στη Δ.Ε. Βώλακος με σκοπό τη δημιουργία  Θεματικού Πάρκου πρώην λίμνης Αγουλινίτσας.

Στην ημερήσια διάταξη έχουν συμπεριληφθεί ακόμα θέματα όπως η λήψη απόφασης μείωσης μισθωμάτων και ρύθμιση οφειλών μισθωμάτων κυλικείων εντός σχολικών μονάδων, η πρόσληψη χειριστών μηχανημάτων έργων στο Δήμο Πύργου, για την αντιμετώπιση  κατεπειγουσών πρόσκαιρων αναγκών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου καθώς και η τροποποίηση των μισθωτηρίων συμβολαίων του κτηρίου όπου στεγάζεται στο 2ο ΕΠΑΛ Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος