FOLLOW US: facebook twitter

Συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ήλιδας

Ημερομηνία: 28-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85410″ img_size=”full”][vc_column_text]O Δήμος Ήλιδας και το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού πραγματοποιούν  την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019  στις 8:15 το βράδυ στο Πολυχώρο Πολιτισμού Ήλιδας, μεγάλη συναυλία των Μουσικών Συνόλων του Σχολείου στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+.

Στη συναυλία θα μετέχουν με μελωδίες από τις πατρίδες τους, οι φιλοξενούμενες χώρες του προγράμματος (Κύπρος ,Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία). Στη Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού συμμετέχουν περίπου 30 παιδιά, ενώ τη διεύθυνση του συνόλου έχει η καθηγήτρια Ρωξάνη Δρακοπούλου.

Επιπλέον 30 είναι και οι μαθητές που συμμετέχουν και στην Consert Band του σχολείου και παίζουν διάφορα όργανα (κυρίως πνευστά και κρουστά), Υπεύθυνος στο εν λόγω σύνολο είναι ο Υποδιευθυντής του Σχολείου κ. Γιώργος Σταματίου.

Το τρίτο σύνολο του Σχολείου, Ελληνικής και Παραδοσιακής Μουσικής (Ορχήστρα και Χορωδία) αριθμεί περίπου 35 μαθητές. Παρουσιάζει παραδοσιακά κομμάτια τόσο από τον τοπικό μουσικό πλούτο της περιοχής μας, όσο και από ολόκληρη την Ελλάδα. Υπεύθυνος του συνόλου είναι ο πατήρ Γεώργιος Αναγνωστόπουλος.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot