FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Τάκη Αντωνακόπουλου με Ιατρικό Σύλλογο Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας

Ημερομηνία: 16-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Την Τρίτη 14/05/2019 πραγματοποίησε συνάντηση στα γραφεία του  Ιατρικού  Σύλλογου Πύργου-Αρχ.Ολυμπίας ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Κος Αντωνακόπουλος Παναγιώτης, με  τον Πρόεδρο Κο Κατσαρό Νικόλαο, τον Γραμματέα Κο Γιαννικούλη Χρήστο και τα μέλη Κο Κόρδα Αλέξιος και Κολοβό Δημήτριο.

Με την ιδιότητά του ως Καρδιολόγος, πρώην Υποδιοικητής 6ης ΔΥΠΕ,  Υγιεινολόγος ο Κος Αντωνακόπουλος τοποθετήθηκε στα ζητήματα που του έθεσαν το προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου.

Κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η στελέχωση και η χρηματοδότηση του Νοσοκομείου Πύργου,η  επάνδρωση των ΤΟΜΜΥ Υγείας με ιατρικό,παραιατρικό προσωπικό,η καθαριότητα, η Δημόσια Υγεία.

Η ιδιότητα του Δημάρχου πρέπει να παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα των πολιτών αλλά και στην Δημόσια Υγεία τόνισε ο Κος Κατσαρός και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Ο Κος Αντωνακόπουλος ανέπτυξε το πρόγραμμα της παράταξης ΑΝΑΣΑ στον τομέα που αφορούν την υγεία όπως:Βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες κυρίως στην πρωτοβάθμια φροντίδα (συνταγογράφηση – internet σε όλα τα Ιατρεία),προγράμματα πρόληψης.

Σεβασμός – φροντίδα στα ΑΜΕΑ (προσβασιμότητα).

Ειδικό αυτοκίνητο – τύπου ασθενοφόρου του Δήμου για εξυπηρέτηση πολιτών –κατάκοιτων

Αιμοδοτικό κίνημα – στήριξη με μέσα και υλικά

Μέλη της παράταξης ΑΝΑΣΑ που συνόδευσαν τον Κο Αντωνακόπουλο στον Ιατρικό Σύλλογο ήταν:

Οικονομόπουλος Μενέλαος ,Σωτηρόπουλος Βασίλειος, Ζούπη Χρύσα, Αθανασοπούλου Παναγιώτα, Βγενόπουλος Ανδρέας,Παπαδημητρίου Δημήτριος ,Αχτύπης Μαρίνης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος