FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Λέντζα με τον Διευθυντή του ΤΑΠ Ηλείας

Ημερομηνία: 24-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”98948″ img_size=”full”][vc_column_text]Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο στα Λεχαινά, μεταξύ του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννη Λέντζα και του Προϊστάμενου του ΤΑΠ Ηλείας κ. Κωνσταντίνο Τσακιρίδη σχετικά με τη δημοσίευση του ΦΕΚ, όπου κηρύσσεται σεισμόπληκτος ο δήμος και αναφέρεται στην οριοθέτηση περιοχών και την χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια από τον σεισμό της 21ης Μαΐου 2019.

Έγινε συζήτηση για το πως μπορεί να γίνει εφαρμογή αυτής της απόφασης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πληγέντων συνδημοτών. Οι πολίτες που έχουν υποστεί ζημιές από τον σεισμό της 21ης Μαΐου  μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους, είτε στο γραφείο Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης, είτε στα γραφεία του ΤΑΠ στον Πύργο στην Εθνική Οδό Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας στον κόμβο Αγίου Γεωργίου. Η διάρκεια των αιτήσεων είναι μέχρι 6 μήνες από την ημέρα (16/10/2019) δημοσίευσης του ΦΕΚ. Ο Δήμαρχος έθεσε ως αίτημα να λειτουργήσει το γραφείο της ΔΑΕΦΚ  Δυτικής Ελλάδος και να στελεχωθεί η έδρα στον Πύργο.

Επίσης ζήτησε να εξεταστεί το αίτημα προς τη κεντρική Κυβέρνηση για το εξάμηνο της υποβολής δηλώσεων και την λειτουργία γραφείου στην Ανδραβίδα, έτσι ώστε, να δέχεται τα αιτήματα των κατοίκων και να επιταχύνει τις διαδικασίες για τη γρήγορη απονομή του βοηθήματος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot