FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Εργαζομένων Ν.Μ. Αμαλιάδας: Κατέθεσαν υπόμνημα στο υφ. Υγείας ζητώντας την λειτουργία του Νοσοκομείου

Ημερομηνία: 25-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Υπόμνημα στο οποίο καταγράφονταν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Αμαλιάδας ζητώντας ταυτόχρονα την εκπόνηση σχεδίου για την ομαλή λειτουργία της Ν.Μ. κατέθεσε στον Υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοτζαμάνη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Σωκράτης Σωτηρόπουλος στο περιθώριο της πανελλαδικής κινητοποίησης της ΠΟΕΔΗΝ στην Αθήνα.

Εργαζόμενοι του νοσοκομείου συμμετείχαν με πανό στη διαδήλωση ενώ μεταξύ της ολιγομελούς αντιπροσωπείας που δέχτηκε ο υφυπουργός ήταν και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Ν.Μ. Αμαλιάδας.

Ο κ. Σωτηρόπουλος, είχε την ευκαιρία, να θέσει με λεπτομέρεια την κατάσταση λειτουργίας των Νοσοκομείων της Ηλείας καθώς και τις συνθήκες υποβάθμισης και απαξίωσης που έχουν διαμορφωθείειδικά με τη Ν.Μ. Αμαλιάδας. Μεταξύ άλλων έκανε αναφορά στη λειτουργία της Παθολογικής κλινικής και ενημέρωσε την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την ασφυκτική κατάσταση που διαμορφώθηκε στην Παθολογική κλινική του Πύργου λόγω έλλειψης ελευθέρων κλινών τονίζοντας ότι με προκλητικούς χειρισμούς στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας παρέμεναν ανενεργές 34 κλίνες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην διαχείριση των περιστατικών της Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος