FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Πύργου-Ολυμπίας: «Εκλεγμένοι με το ζόρι» δε μπορεί να υπάρξουν

Ημερομηνία: 04-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Να προχωρήσει στην ανάκληση ανακήρυξης των  υποψηφίων για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, ζητά από το Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πύργου- Ολυμπίας, τονίζοντας ότι με βάση την απόφαση της ΔΟΕ και των συλλόγων αποσύρθηκαν όλα τα ψηφοδέλτια στο ΠΥΣΠΕ Ηλείας, δεν υπάρχουν υποψήφιοι και δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν εκλογές. “Αυτό έχει υποχρέωση να το επικυρώσει και τυπικά ο Δ/ντής  εκπ/σης Ηλείας.

Ως Σύλλογος απαιτούμε από το Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας να προχωρήσει  στην πράξη ανάκλησης για να κλείσει και τυπικά η ακύρωση των εκλογών. Πρόκειται για μια διαδικασία στην οποία προχώρησαν και άλλες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

«Υποψήφιοι με το ζόρι» ή ακόμα χειρότερα «εκλεγμένοι με το ζόρι» δεν μπορεί να υπάρξουν. Είναι ντροπή για τη δημοκρατική λειτουργία των εκπαιδευτικών θεσμών.

Πέρα από τις διαδικασίες που έχει δρομολογήσει η Δ.Ο.Ε. σε κεντρικό επίπεδο, καλούμε το Διευθυντή Π.Ε. Ηλείας – ο οποίος φέρει προσωπική ευθύνη για τη διεξαγωγή των εκλογών και την τήρηση της διαδικασίας σε επίπεδο Διεύθυνσης Ηλείας – να ακολουθήσει την κοινή λογική, τη δεοντολογία και τη νομιμότητα. Τον καλούμε να σταθεί με τον κλάδο και όχι απέναντι”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος