FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Πύργου: Γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών

Ημερομηνία: 08-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Εκπαίδευση, Νέα
-Βραβεύτηκαν συνταξιοδοτηθέντες Δάσκαλοι και νέοι φοιτητές

Την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών, γιόρτασε ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Πύργου με μια ξεχωριστή εκδήλωση στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου στην οποία μίλησε ο Επίκουρος καθηγητής Διδακτικής Μεθοδολογίας Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Ιωάννης Φύκαρης ενώ βραβεύτηκαν συνταξιοδοτηθέντες Δάσκαλοι και νεοεισαχθέντες φοιτητές παιδιά εκπαιδευτικών.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

Στην ομιλία του, ο κ. Φύκαρης, ανέπτυξε το θέμα «Η διαχρονικότητα της αξιότητας του ρόλου του εκπαιδευτικού» μιλώντας με τα πιο όμορφα λόγια για το σημαντικό έργο των δασκάλων και το βαθύτερο σκοπό του επαγγέλματος τους ενώ στο τέλος της, ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος και η αντιπρόεδρος Χαραλαμπία Πικέα, του προσέφεραν ως αναμνηστικό αντίγραφο του Κότινου της Ολυμπίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Συγκινητική ήταν η στιγμή της βράβευσης έξι συνταξιοδοτηθέντων Δασκάλων για την προσφορά τους και συγκεκριμένα των:  Θέμη Μαντά, Παναγιώτη Παναγόπουλου, Δήμητρας Παπαδημητρίου, Μαρίας Πεφάνη, Κώστα Σταθά και Νικολέττας Ψιμάρνη αλλά και δεκαπέντε νεοεισαχθέντων φοιτητών στα Πανεπιστήμια, παιδιά εκπαιδευτικών. Συγκεκριμένα τους: Γιώργος Τρυφ. Αθανασόπουλος, Αριάδνη Αλεξοπούλου, Ελένη – Βασιλική Αντωνοπούλου, Χαρίδημος Βερμές, Σοφία Γαβρά, Αθανάσιος Δημητρόπουλος, Κωνσταντίνα Ζαφειροπούλου, Παναγιώτης Κομπορόζος, Μαρία- Ελένη Μαχαίρα, Αγγελική Μπουλαλά, Ελευθερία Νταβέλη, Κωνσταντίνα Ράλλη, Κωνσταντίνος Χήνος, Χρήστος Χήνος και Γεώργιος Χρονόπουλος.

(φωτογραφίες ΑΝΚ)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος