FOLLOW US: facebook twitter

Συλλογή υπογραφών από πολίτες για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Απαιτούν το δικαίωμά τους στην υγεία

Ημερομηνία: 22-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Υγεία

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”43168″ img_size=”full”][vc_column_text]Κινητοποίηση των πολιτών της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής, υπάρχει τις τελευταίες μέρες, με αφορμή την συγκέντρωση υπογραφών για την στήριξη και αναβάθμιση του Νοσοκομείου. Με πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει από τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και τους φαρμακοποιούς της πόλης και ως σήμερα πολύς είναι ο κόσμος που έχει υπογράψει. Η επιστολή που στην ουσία είναι κείμενο διαμαρτυρίας μαζί με τις υπογραφές θα σταλεί στο υπουργείο Υπουργείο Υγείας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την 6η ΥΠΕ.

Στην επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι το Νοσοκομείο Αμαλιάδας τα τελευταία χρόνια έχει παραμεληθεί και υποβαθμιστεί σε τέτοιο βαθμό ώστε κινδυνεύει να κλείσει, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των 75000 πολιτών, ότι έχει μειωθεί το προσωπικό, ότι οι εκάστοτε υπουργοί έδωσαν υποσχέσεις για την ενίσχυση του προσωπικού, την αυτονόμηση της μονάδας και την κανονική λειτουργία της νέας πτέρυγας, ενώ κάνει λόγο για απαράδεκτους και λανθασμένους χειρισμούς της κεντρικής διοίκησης του Νοσοκομείου, της 6ης ΥΠΕ και του Υπουργείου Υγείας που το οδήγησαν σε απορρύθμιση. 

Οι πολίτες που υπογράφουν το κείμενο απαιτούν το δικαίωμά τους στην υγεία, θέτουν συγκεκριμένα αιτήματα προς τους αρμοδίους και θέτουν άπαντες προ των ευθυνών τους.  Τέλος, στο κείμενο που υπογράφουν οι πολίτες, τονίζουν ότι δεν απαιτούν τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από αυτά που το κράτος υποχρεούται να τους παρέχει.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot