FOLLOW US: facebook twitter

Συλλογή φαρμάκων για το Λαό του Λιβάνου με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 11-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”117639″ img_size=”full”][vc_column_text]Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας, αύριο Τετάρτη, θα γίνει συγκέντρωση φαρμάκων, που βρίσκονται κοντά στην ημερομηνία λήξης τους ή φάρμακα που πλέον δεν χρειάζονται, για το Λαό του Λιβάνου. Σε συνεργασία με τις πρεσβείες Ελλάδας και Λιβάνου θα μαζέψουν όσο γίνεται πιο πολλά φάρμακα γιατί, λόγω της μεγάλης καταστροφής στο λιμάνι της Βηρυτού, καταστράφηκε η κεντρική φαρμακαποθήκη της πρωτεύουσας. Στο κάλεσμα του, ο ΣΦΙΝΑ ζητά απ’ όλους να δείξουν για άλλη μια φορά Αλληλεγγύη και Γενναιοδωρία, στον απλό λαό, στον απλό πολίτη, έχοντας στο νου ότι η Υγεία είναι πάνω από όλα.

Στη συνάντηση θα ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα και οι διαδικασίες συλλογής Φαρμάκων καθώς και ευχάριστα νέα από νέες δωρεές και δράσεις για το Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Επίσης, την ίδια μέρα- Τετάρτη- στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με δημοσιογράφους της Ηλείας στα νέα γραφεία του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας, Δημοκρίτου 3, στο κέντρο της Αμαλιάδας. Τα γραφεία παραχωρούνται ουσιαστικά στο Σύλλογο για τις εργασίες του, από το Δωρητή του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ανδρέα Παπαδάκο. Στη συνάντηση θα παρευρίσκεται και η Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αμαλιάδας κ. Ειρήνη Αγγελάκου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot