FOLLOW US: facebook twitter

Σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο στην Αγία Βαρβάρα – Δημοπρατείται 30 Ιουλίου έργο αναβάθμισης 573.000 ευρώ

Ημερομηνία: 04-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
«Έρχονται» και τρείς νέες Παιδικές Χαρές στον Πύργο

Ένα σημαντικό έργο, αναβάθμισης του Αθλητικού Κέντρου της Αγίας Βαρβάρας στον Πύργο, που για χρόνια παρέμενε εγκαταλελειμμένο, δημοπρατείται με ηλεκτρονικό διαγωνισμό στις 30 Ιουλίου. Την ευχάριστη αυτή είδηση, ανακοίνωσε χθες ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, σημειώνοντας ότι ο αγώνας που προηγήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία για την εξασφάλιση του σημαντικού αυτού έργου ήταν μεγάλος και ξεπερνά τα δυο χρόνια.

Πρόκειται λοιπόν για ένα έργο προϋπολογισμού 573.000 ευρώ (344.800 ευρώ χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο και 229.200 ευρώ από το Δήμο Πύργου) το οποίο περιλαμβάνει δυο γήπεδα μπάσκετ, δυο γήπεδα τένις, υπαίθρια όργανα γυμναστικής για ενήλικες αλλά και γενικότερη ανάπλαση του χώρου με πράσινο και καθιστικά που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του αθλητικού κέντρου.

«Το έργο αυτό δεν είχε μείνει μέχρι εκεί. Η ομάδα του Άρη Φιλιππόπουλου είχε φτιάξει τρία ακόμα πράγματα που είναι σε εξέλιξη, τρεις παιδικές χάρες» τόνισε ο κ. Λιατσής και πρόσθεσε ότι οι υπερσύγχρονες παιδικές χαρές θα αναπτυχθούν, μια στο βόρειο τμήμα της Αγίας Βαρβάρας, ακόμα μια στο πάρκο ΣΠΚ και μιας άλλης στην πλατεία Κύπρου. «Αυτά τα τρία έργα είναι ανεξάρτητα και είναι στο στάδιο της υλοποίησης. Όλα αυτά, δε τα ανακοινώνω για να κατοχυρώσω τα έργα αλλά για να εκφράσω τη χαρά μου ότι τερματίζοντας, κόβω κάθε μέρα το νήμα με έργα  τα οποία όλο αυτό το διάστημα αποτελούσαν ένα μέρος του ονείρου μου για τον Πύργο. Ελπίζω και εύχομαι ο νέος περιφερειάρχης να ξεμπλέξει το θέμα που έχει σχέση με την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας και να αρθούν όλες οι δυσκολίες που είχαν σχέση με το θέατρο στο βουνό του Κατακόλου αλλά και στην κατεδάφιση του 2ου λυκείου. Όσο υπάρχω θα συμπαρίσταμαι σε όλους εκείνους που θα προσπαθούν να ολοκληρώσουν το όνειρο για ένα Πύργο πανέμορφο» σημείωσε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος