FOLLOW US: facebook twitter

Σύγχρονη παιδική χαρά στο Γήπεδο Μπάσκετ – Θα κατασκευαστεί στην Ν. Φιγαλεία από τον δήμο Ζαχάρως

Ημερομηνία: 24-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τον ερχόμενο μήνα έχει προγραμματιστεί η έναρξη των εργασιών για την κατασκευή της νέας μεγάλης και σύγχρονης παιδικής χαράς στη Νέα Φιγαλεία σύμφωνα με τη δημοτική αρχή. Πριν από λίγες μέρες ο Δήμαρχος Κώστας Αλεξανδρόπουλος με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Χρήστο Βλάχο και τους μηχανικούς των τεχνικών υπηρεσιών ολοκλήρωσαν τις απαραίτητες γραφειοκρατικές ενέργειες για να ξεκινήσουν τα έργα ενώ επισκέφθηκαν και το συγκεκριμένο χώρο για μια τελευταία αυτοψία.

Η νέα παιδική χαρά, θα κατασκευαστεί στο χώρου του Γηπέδου Μπάσκετ στην είσοδο της πόλης, γνωστό ως Πιπίλειο, ενώ θα είναι ευρωπαικών προδιαγραφών, πιστοποιημένη, με φωτισμό, ασφάλεια, ύδρευση και ώρες λειτουργίας εάν κριθεί απαραίτητο.

Θα χρειαστούν φυσικά αλλαγές με διάφορα μικρά βελτιωτικά τεχνικά έργα στον υπάρχων χώρο με σκοπό να βελτιωθεί η εικόνα του ενώ αναμένεται να παραδοθεί στους κατοίκους της περιοχής ένας νέος χώρος εντελώς διαφορετικός από τον υπάρχοντα περίπου στα μέσα Ιουνίου. Το κόστος αναμένεται να αγγίξει τα 70.000 ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος