FOLLOW US: facebook twitter

Συγκινητική κίνηση Γ. Αδαμόπουλου προς τον Πανηλειακό

Ημερομηνία: 03-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια συγκινητική επιστολή προς τον Γενικό Αρχηγό του Πανηλειακού, Παναγιώτη Παναγούτσο, απέστειλε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού, κ. Γιώργος Αδαμόπουλος, με αφορμή την πρόσφατη βράβευσή του τόσο από την Διοίκηση της ομάδας όσο και από αυτήν του Α.Ο. Διαβολιτσίου στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων. Ο παλαίμαχος Μεσσήνιος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Πανηλειακό την περίοδο 1965/66 επί προεδρίας Γ. Ψαρρού, στην πρώτη παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Η επιστολή του κ. Αδαμόπουλου προς τον Π. Παναγούτσο αναφέρει:

«Κύριε Παναγιώτη Παναγούτσο, Γενικέ Αρχηγέ του Πανηλειακού.

Με την παρούσα επιστολή μου θέλω να σας ευχαριστήσω, εσάς και το Διοικητικό Συμβούλιο, για την τιμητική διάκριση που μου κάνατε ως παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πανηλειακού και του Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Επίσης, θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για την μη παρουσία μου κατά την γενομένη διάκρισή μου λόγω του ότι ανήκω στις ευπαθείς ομάδες πολιτών και έπρεπε να προφυλαχθώ από τον κορονοϊό.

Τέλος, εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα σας ένα καλύτερο μέλλον.

Με εκτίμηση, Γεώργιος Αδαμόπουλος».

Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός ευχαριστεί τον κ. Γιώργο Αδαμόπουλο για την συγκινητική επιστολή του προς την ομάδα και του εύχεται να είναι πάντα χαρούμενος και υγιής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος