FOLLOW US: facebook twitter

Στρίβειν δια του αρραβώνος ή ο έντεχνος αποπροσανατολισμός…

Ημερομηνία: 27-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

(λαϊκή θυμόσοφη φράση)

Τελικά, φίλε μου τα παλαιά θυμόσοφα  “ο θάνατος σου, η ζωή μου” ή “στρίβειν δια του αρραβώνος”… την σήμερον ημέρα έχουν  την πλέον φωναχτή εφαρμογή τους σε όλα τα ΚΑΝΑΛΙΑ ενημέρωσης της δύσμοιρης Ελλαδίτσας μας…. (και οτι αυτο συνεπάγεται για τα δύσκολα που περνάει ή τα αντιλαϊκά πράττει η κυβερνητική εξουσία)

Πράγματι είναι γεγονός ότι είναι είδηση ο θάνατος του ηθοποιού Κώστα Βουτσά, και λογικό να έχει ένα μερίδιο στην ενημέρωση.

Αλλά να  βλέπω όλα τα πρωινάδικα  να αναλώνουν τον τηλεοπτικό χρόνο τους κατά ποσοστό 80% (!!!), είναι από τα άγραφα….

Γιατί άραγε γίνεται αυτός ο βομβαρδισμός της δήθεν “λύπης” των τηλεπαπαγάλων; Κάθε λίγο και λιγάκι βγάζουν και έναν εν ζωή συνάδελφο του εκλιπόντος, οι ανταποκριτές πάνε στη γειτονιά του, παίρνουν συνεντεύξεις πολιτών όπου κι αν βρίσκονται ….κλπ.

Έτσι πάνε περίπατο και τα ΜΑΤ με τα δακρυγόνα και τις χειροβομβίδες κρότου λάμψης και οι άγριοι ξυλοδαρμοί στα Νησιά και στην ΑΣΟΕ, στην ΓΕΣΕΕ….

Έτσι πάει περίπατο και το όπλο του Αστυνομικού που σήκωσε όπλο μέσα στην ΑΣΟΕ κατά των φοιτητών (που μάλιστα ο βουλευτής της ΝΔ Πλεύρης και ο συνδικαλιστής των αστυνομικώνΝτούμαςζήτησαν να παρασημοφορηθεί κιόλας!!!…)

Έτσιπάνεπερίπατο -και κυρίως-τα σοβαράεθνικάμας θέματα ….

Τι να πούμε πλέον….

Σωτήρης Σωτηρόπουλος 

Πολίτης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος