FOLLOW US: facebook twitter

Στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2024» η ομάδα αθλητών του ΕΕΕΕΚ Πύργου

Ημερομηνία: 30-05-2024 | Συντάκτης:

Επέστρεψαν με χρυσό στη σφαιροβολία και σημαντικές διακρίσεις

Εξαιρετική επίδοση, στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2024» που πραγματοποιήθηκαν στο Λουτράκι, πέτυχε η ομάδα αθλητών του ΕΕΕΕΚ Πύργου που επέστρεψε με σημαντικές διακρίσεις, αποδεικνύοντας την αφοσίωση και το ταλέντο της.

Ο Γεώργιος Ν., αθλητής των Special Olympics Πύργου και μαθητής του ΕΕΕΕΚ Πύργου, κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο άθλημα της σφαιροβολίας. Η επίδοσή του ήταν εξαιρετική γεμίζοντας χαρά, υπερηφάνεια και μεγάλη συγκίνηση, όλους,  γι’ αυτή την κατάκτηση. Ο Παναγιώτης Α., επίσης αθλητής των Special Olympics Πύργου, διακρίθηκε στον αγώνα ταχύτητας 100μ. κερδίζοντας την τέταρτη θέση, καθώς και στη σφαιροβολία όπου κατέκτησε την τέταρτη θέση.  Οι προσπάθειές του και η αφοσίωσή του είναι άξιες θαυμασμού.

Οι αθλητές προετοιμάστηκαν υπό την καθοδήγηση του προπονητή και εκπαιδευτικού φυσικής αγωγής του ΕΕΕΕΚ Πύργου, κ. Γεώργιου Τσακούμη, η αφοσίωση και η επαγγελματικότητα του οποίου, συνέβαλαν καθοριστικά στις επιτυχίες των αθλητών. Αρχηγός της αποστολής ήταν η εκπαιδευτικός του ΕΕΕΕΚ Πύργου, κ. Χριστίνα Ηλιάδου, η οποία με την υποστήριξή της, βοήθησε στην ομαλή διεξαγωγή της συμμετοχής ενώ το συντονισμό είχε η Διευθύντρια κ. Αγγελική Πετρόγιαννη, η οποία με την άοκνη προσπάθειά της συνέβαλε στην επιτυχή πορεία της ομάδας.

«Η αποστολή των Special Olympics Πύργου μας έκανε για ακόμα μια φορά υπερήφανους, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο των αθλητών μας και τη σκληρή δουλειά που καταβάλλεται από όλους τους εμπλεκόμενους» τόνισε η κ. Πετρόγιαννη και πρόσθεσε πως η διοργάνωση ήταν για ακόμη μια χρονιά άψογη, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία και σημαντικά οφέλη στους αθλητές.

«H φετινή συμμετοχή αθλητών από την Κύπρο, την Ουκρανία και την Αυστρία πρόσθεσε μια διεθνή διάσταση στους αγώνες, εμπλουτίζοντας την εμπειρία όλων των συμμετεχόντων. Η πολυπολιτισμική αυτή συνάντηση προσέφερε στους αθλητές μας τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να ανταλλάξουν ιδέες με αθλητές από διαφορετικές χώρες, ενισχύοντας έτσι το πνεύμα της παγκόσμιας κοινότητας και της αλληλεγγύης.

Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε διεθνές επίπεδο, να βιώσουν τον ενθουσιασμό των αγώνων και να μοιραστούν τη χαρά της συμμετοχής με συναθλητές από διαφορετικές κουλτούρες. Οι αθλητές μας επέστρεψαν γεμάτοι ενθουσιασμό και πολύτιμες αναμνήσεις, επιβεβαιώνοντας τη σημασία της συμμετοχής σε τέτοιες διοργανώσεις. Η εμπειρία αυτή θα τους συνοδεύει για πάντα, ενισχύοντας την αγάπη τους για τον αθλητισμό και τη ζωή».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot