FOLLOW US: facebook twitter

Στους αντιδημάρχους οι αρμοδιότητες των Νομικών Προσώπων

Ημερομηνία: 11-01-2024 | Συντάκτης:

Με απόφαση που υπέγραψε ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας,
Άρης Παναγιωτόπουλος

Στους δύο αντιδημάρχους Αθηνά Ηλιοπούλου και Αντώνη Χρυσανθακόπουλο μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες του καταργηθέντος Νομικού Προσώπου Παιδείας & Αθλητισμού και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο δήμαρχος Άρης Παναγιωτόπουλος, οι αρμοδιότητες του καταργούμενου ΝΠΔΔ του Δήμου, όπως αναφέρονται στην συστατική του πράξη (ΦΕΚ 728/Β’/2011) και μέχρι τη θέση σε ισχύ του νέου οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας, θα ασκούνται από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, ο οποίος θα εκπληρώνει τους σκοπούς του και θα εξυπηρετεί τις δραστηριότητες που ασκούσε και οι οποίες θα υπάγονται απευθείας στον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Αθλητισμού & Τουρισμού, Αντώνη Χρυσανθακόπουλο.

Για την Κοινωφελή Επιχείρηση, που επίσης καταργήθηκε, οι αρμοδιότητες και η άσκηση των σκοπών και δράσεων της επιχείρησης, όπως αναφέρονται στη συστατική της πράξη (ΦΕΚ 728/Β’/2011) καθώς και τροποποιητική αυτής (ΦΕΚ 1316/Β΄/11-05-2016), και μέχρι τη θέση σε ισχύ του νέου οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας, θα ασκούνται από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, ο οποίος θα εκπληρώνει τους σκοπούς του και θα εξυπηρετεί τις δραστηριότητες που ασκούσε και οι οποίες θα υπάγονται απευθείας στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτιστικών δράσεων κα. Ηλιοπούλου Αθηνά. Με νεότερη απόφαση του δημάρχου θα τοποθετηθεί το σύνολο του προσωπικού των καταργούμενων νομικών προσώπων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος