FOLLOW US: facebook twitter

Στον Πέλοπα Πύργου ο Νικολακόπουλος

Ημερομηνία: 28-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ασημάκης Νικολακόπουλος θα παίξει στον Πέλοπα Πύργου τελικά τη νέα σεζόν. O 33χρονος αμυντικός είχε ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, αλλά τελικά θα φορέσει τα μελανόλευκα του Πέλοπα. Αυτή είναι η τέταρτη μεταγραφή για την ομάδα του Κύριλλου Παλαιολόγου, καθώς είχαν προηγηθεί οι Διονύσης Αθανασόπουλος, Λέανδρος Κόκκινος και Βαγγέλης Πλατής.

Η ανακοίνωση του Πέλοπα: «Την 4η μεταγραφή ολοκλήρωσε η ομάδα μας, μετά την επίτευξη συμφωνίας με τον 33χρονο έμπειρο αμυντικό Ασημάκη Νικολακόπουλο. Μετά από παρουσία σε πολλές ομάδες (μεταξύ των οποίων Όμηρος Νεοχωρίου και ΑΕΜ Μεσολογγίου στη Δ’ Εθνική) ο Ασημάκης επέλεξε φέτος τον Πέλοπα και του ευχόμαστε υγεία και μακροημέρευση στα αποδυτήρια μας».

Ξεκίνησε η προετοιμασία

Εξάλλου, χθες το απόγευμα ξεκίνησε η προετοιμασία του Πέλοπα στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας, υπό τις οδηγίες του Κύριλλου Παλαιολόγου, παρουσία όλων των παικτών και φυσικά των μεταγραφικών αποκτημάτων.

Τις επόμενες ημέρες θα ενταχθούν επίσημα στην προετοιμασία της ομάδας κι άλλοι ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει επέλθει συμφωνία.

Φωτο: Βαγγέλης Δημητρόπουλος

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot