FOLLOW US: facebook twitter

Στον Γλαύκο/Έσπερο ο Αδαμόπουλος

Ημερομηνία: 09-07-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 23χρονος Ηλείος (από το Τραγανό) φόργουορντ, Κώστας Αδαμόπουλος, πήρε μεταγραφή στον Γλαύκο/Έσπερο, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της National League 2 (πρώην Γ΄ Εθνική). O Αδαμόπουλος ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Α.Γ.Σ. Στρουσίου και εν συνεχεία μεταπήδησε στην ακαδημία του Κοροίβου, και από κει το καλοκαίρι του 2015 στον Προμηθέα Πατρών, όπου αγωνίστηκε και στην ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ.

Την σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στον Κ.Α.Ο. Κορίνθου (Γ΄ Εθνική), ακολούθησε τη σεζόν 2020-21 ο Α.Σ.Σ.  Αμαλιάδας (Γ΄ Εθνική) και την περίοδο 2021-22 επέστρεψε στον Κ.Α.Ο. Κορίνθου στη Β΄ Εθνική. Τη σεζόν 2022-23 ξεκίνησε στη Δόξα Λευκάδας (Β΄ Εθνική) και κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο επέστρεψε στον Προμηθέα 2014, συμβάλλοντας σημαντικά στην παραμονή της πατρινής ομάδας στη Γ΄ Εθνική.

Η ανακοίνωση της Α.Ε. Γλαύκου/Έσπερου: «Η Α.Ε. Γλαύκου/Έσπερου ΑΟΠΑ Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Αδαμόπουλο και τον καλωσορίζει στην οικογένεια της Ένωσης.

Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο να είναι υγιής και να εκπληρώσει τις ατομικές του φιλοδοξίες, βοηθώντας, παράλληλα, την Ένωση να υλοποιήσει τους στόχους της.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ένωσης ο 23χρονος forward ανέφερε πως “σημαντικό κίνητρο για την επιλογή της ομάδας ήταν η παρουσία του προπονητή, Κώστα Ρουμελιώτη” (με τον οποίο έχουν συνεργαστεί με επιτυχία στην Κόρινθο το 2019-20) και πρόσθεσε: “Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι κάθε μέρα στο γήπεδο και να προσπαθήσω να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Είμαι σίγουρος πως θα δουλέψουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε σε κάθε αγώνα να κερδίζουμε, με πολλή δουλειά και αφοσίωση”».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot