FOLLOW US: facebook twitter

Στον εισαγγελέα o 56χρονος για το φόνο στο Ρουπάκι – Τι υποστηρίζει

Ημερομηνία: 14-02-2025 | Συντάκτης:

Στον εισαγγελέα Αμαλιάδας οδηγήθηκε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής ο 56χρονος που κατηγορείται για το φόνο του 53χρονου χθες, στο Ρουπάκι του Δήμου Πηνειού. Ο συλληφθείς παραδόθηκε λίγο μετά τις 8:30 χθες το βράδυ στους αστυνομικούς του Α.Τ. Πηνειού στη Γαστούνη, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, και στη συνέχεια οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, στον Πύργο, όπου και κρατείται.

O συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Κώστας Κρεμμύδας, ανέφερε ότι ο 56χρονος δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο και ότι βρισκόταν σε άμυνα, καθώς υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή του, ισχυριζόμενος ότι ο δράστης είχε δεχθεί απειλές και χτυπήματα. «Με το θύμα ο ίδιος δεν είχε καμία διαφορά, υπήρχε μία προηγούμενη μίσθωση σε χωράφια, ο ίδιος έστειλε κάποιον να πάρει κάποια πράγματα που είχε αφήσει και μετά από αυτό δέχτηκε απειλές για την ζωή του, απειλές ότι θα τον κάψουν, με αποτέλεσμα να επισκεφτούν τέσσερα άτομα το σπίτι του και δυστυχώς έγινε το κακό, για το οποίο σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε δόλος να πυροβολήσει και να σκοτώσει. Ξεκάθαρα υπήρξε απειλή και εκείνη τη στιγμή ήταν μόνος του στο Ρουπάκι, στο οποίο μετέβησαν τέσσερα άτομα», τόνισε ο κ. Κρεμμύδας.

Και πρόσθεσε: «Καταλαβαίνετε ότι όταν κάποιος μεταβαίνει στο σπίτι ενός άλλου που είναι μόνος με τέσσερα άτομα, σίγουρα δεν πηγαίνει στο συγκεκριμένο σημείο με ειρηνικές διαθέσεις όπως αποδείχτηκε τελικά, διότι δέχτηκε χτυπήματα και έχει όχι μόνο εκδορές, πονάει και έχει χτυπήματα σε όλο το σώμα. Δυστυχώς, μετά από αυτά είχαμε τον δεύτερο πυροβολισμό, μετά από συμπλοκή, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του θύματος. Θα ζητήσουμε ιατροδικαστική για να αποδειχθούν τα συγκεκριμένα τραύματα και από κει και πέρα θα προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες, για να αποδειχθεί ο ισχυρισμός ότι δεν υπήρχε ενδεχόμενος δόλος. Η κατάστασή του είναι πάρα πολύ άσχημη, καταλαβαίνετε ότι είναι ένας επιχειρηματίας παντοδύναμος οικονομικά, είχε δραστηριοποιηθεί σε όλη την Ελλάδα, στον τομέα του, σε αγροτικά προϊόντα, δεν είχε ενοχλήσει τις αρχές και αυτή τη στιγμή βρίσκεται κατηγορούμενος με βαρύτατες κατηγορίες. Το θύμα τον είχε απειλήσει ξανά», επισήμανε.

Παναγιώτης Φωτεινόπουλος

ertnews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

olympia