FOLLOW US: facebook twitter

Στον δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων δουλεύει μόνο… το ΜΠΕΤΟΝ ΕΞΠΡΕΣ!

Ημερομηνία: 03-10-2023 | Συντάκτης:

Μια «κλίκα» μικρότερων και μεγαλύτερων συμφερόντων έχει δημιουργήσει και συντηρεί έναν βαθύ διχασμό στην τοπική κοινωνία του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων. Διατυμπανίζουν τη βοήθεια προς τους ευάλωτους συμπολίτες μας, «πουλώντας» τα αυτονόητα κρατικά προγράμματα βοήθεια ως ξεχωριστή ιδιαίτερη παροχή του Δικού μας Δήμου και κινδυνολογώντας ότι η επόμενη Δημοτική αρχή θα τους εγκαταλείψει. Πρόκειται για ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΗ ΨΕΜΑΤΑ.

Το βέβαιο είναι ότι όχι μόνο δεν θα τους εγκαταλείψουμε αλλά θα διαμορφώσουμε συνθήκες για να έχουν δουλειές οι συνδημότες μας και να εργάζονται με πλήρη απασχόληση και τα προγράμματα διανομής τροφίμων και κάθε οικονομικό βοήθημα θα το παίρνουν όλοι όσοι το δικαιούνται, χωρίς επιλεκτική ενημέρωση.

Tο «αλισβερίσι» που συντηρείται με την επιλεκτική ανάθεση προμηθειών, την ψηφοθηρική εκμετάλλευση των ευάλωτων συμπολιτών και τη «στράτευση» στα ψηφοδέλτιά τους, όσων έχουν «ωφεληθεί» μια σύμβαση έργου ή μια εποχική δουλειά, έχει προκαλέσει βαθύ διχασμό στην τοπική αγορά και στην τοπική κοινωνία.

Όλα τα έχουν βάλει σε ένα μεγάλο ανταλλακτήριο. «Ψήφισε μας για να σου υποσχεθούμε, τα υπόλοιπα μετά». Έχουν ανασύρει ανερυθρίαστα τις χειρότερες πρακτικές του παλαιοκομματισμού που χρεοκόπησαν και αυτόν τον τόπο. Δεν αφήνουν τίποτα όρθιο. Εδώ και 25 χρόνια δεν έγινε ούτε ένα έργο προοπτικής και τώρα ξεκίνησαν να οραματίζονται για την επόμενη εικοσιπενταετία. Νωρίς το θυμήθηκαν! Αυτό που κατάφεραν, είναι να διοικούν τόσα πολλά χρόνια με ελάχιστο έργο.

Μόνο ένα πράγμα δουλεύει καλά στον δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Τ6… ΜΠΕΤΟΝ ΕΞΠΡΕΣ!

Κλείνει γούβες τελευταίας στιγμής -τις γνωστές «ασφαλτοκοτσιλιές») και «ψάχνει» ψήφους στις τσιμεντρόστρωμενες αυλές.

Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε πορεία και να χτίσουμε μαζί έναν σύγχρονο και ανοιχτό δήμο, μακριά από διακρίσεις και διαχωρισμούς, στον οποίο θα φροντίζουμε κάθε συμπολίτης μας με ευθύνη και ευαισθησία, χωρίς να τον ρωτάμε τι ψηφίζει.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ και εκλέγουμε δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων τον Τάκη Δημητρουλόπουλο.

Bασίλης Τσαούσης, επιχειρηματίας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot