FOLLOW US: facebook twitter

Στον Απόλλωνα Πόντου ο Κάρδαρης

Ημερομηνία: 18-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 22χρονος Πυργιώτης αμυντικός, Αλέξανδρος Κάρδαρης, θα παίξει στον Απόλλωνα Πόντου της Super League 2 (Α΄ Όμιλος) τη νέα σεζόν. Ο ταλαντούχος δεξιοπόδαρος μπακ-χαφ, που έχει ξεκινήσει από τον Πανηλειακό και στη συνέχεια μεταπήδησε στην ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης, έχει υπάρξει μέλος και της Εθνικής Νέων. Την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Ο.Φ. Ιεράπετρας από τον Φλεβάρη και μετά.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πόντου

«Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Κάρδαρη. Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας 14 Ιανουαρίου του 2001 και αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπακ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Πανηλειακού και μεταπήδησε στον Αστέρα Τρίπολης Κ17 το 2016. Την επόμενη χρονιά ανέβηκε στην Κ20 των Αρκάδων και το 2019 έγινε επαγγελματίας όντας στέλεχος της πρώτης ομάδας.

Το καλοκαίρι του 2021 αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΟΦΙ πραγματοποιώντας μια εκπληκτική χρονιά, πριν μεταπηδήσει στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Τον Φεβρουάριο του 2023 επέστρεψε και πάλι στην Κρήτη και τον ΟΦΙ, όπου και πάλι κατέγραψε σπουδαίες εμφανίσεις.

Τον καλωσορίζουμε στον Απόλλων Πόντου και του ευχόμαστε επιτυχίες με την ομάδα μας».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot