FOLLOW US: facebook twitter

Στον Απόλλωνα Παραλιμνίου ο Πλαστουργός

Ημερομηνία: 20-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 30χρονος Πυργιώτης μεσοεπιθετικός, Διονύσης Πλαστουργός, πήρε μεταγραφή στον Απόλλωνα Παραλιμνίου των Σερρών, που θα πάρει μέρος στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Πρόκειται για μια ομάδα που εννιά σερί χρόνια συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο Πλαστουργός πέρυσι αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Άρτας, επίσης ομάδα της Γ΄ Εθνικής και θα συνεχίσει για άλλη μια σεζόν να παίζει σε εθνική κατηγορία. Ο Πυργιώτης μεσοεπιθετικός που ξεκίνησε ποδόσφαιρο στον Πανηλειακό και έχει περάσει και από την ακαδημία του Ολυμπιακού, τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί, πέρα από την Αναγέννηση Άρτας, και σε άλλες ομάδες της Γ΄ Εθνικής, όπως στον Παναργειακό, τον Τηλυκράτη, τον ΠΑΟ Βάρδας, τον Πανναξιακό, το Διαβολίτσι και τον Πανηλειακό για 3 χρόνια. 

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:«Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Παραλιμνίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Διονύση Πλαστουργό. O 30χρονος (γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 1994) ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τον Ολυμπιακό Κ17-Κ20. Ακολούθησαν οι Πανηλειακός, Ένωση Ερμιονίδας, Αχαϊκή, Πανναξιακός, ΠΑΟ Βάρδας, Τηλυκράτης Λευκάδας, Παναργειακός και Αναγέννηση Άρτας. Διονύση, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot