FOLLOW US: facebook twitter

Στον Αγιασμό του ΓΕΛ Πελοπίου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας, Β. Γιαννόπουλος

Ημερομηνία: 13-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Το Γενικό Λύκειο Πελοπίου επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, συμμετέχοντας στον Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2021-22.

Ο κ.Γιαννόπουλος, στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά, με υγεία.

«Τα οφέλη της δια ζώσης εκπαίδευσης είναι αδιαμφισβήτητα, γι’ αυτό και ελπίζω, και εύχομαι, στη διάρκεια της φετινής χρονιάς να μη χρειαστεί η απομακρυσμένη παρακολούθηση των μαθημάτων σας», είπε ο κ. Γιαννόπουλος, προτρέποντας τους μαθητές να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να ακούν τους καθηγητές τους, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό. Επιπρόσθετα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Σ’ αυτό το ωραίο “ταξίδι” στη γνώση, που ξεκινά από σήμερα, είστε συνοδοιπόροι με τους καθηγητές σας και μαζί θα διαμορφώνετε καθημερινά την εκπαιδευτική διαδικασία, ώστε να αποκομίσετε τα απαραίτητα εφόδια για την ζωή σας. Να έχετε πάντα κατά νου ότι τα χρόνια αυτά, είναι αναντικατάστατα. Κι αυτό γιατί, πέρα από τη γνώση και τη μόρφωση που κατακτάτε, το σχολείο είναι ο χώρος που σας βοηθά να διαμορφώσετε την προσωπικότητά σας, να γνωρίσετε και αποκτήσετε τις αξίες και τα ιδανικά με τα οποία θα πορευτείτε στην ζωή σας. Σας προτρέπω λοιπόν να είστε πρόθυμοί σ’ αυτή τη διαδικασία και να ακούτε πάντα τις συμβουλές των καθηγητών και των γονέων σας. Καλή σχολική χρονιά σε όλους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος