FOLLOW US: facebook twitter

Στον Α.Ο. Δύμης ο Σκαλτσάς

Ημερομηνία: 21-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πυργιώτης γκαρντ Κώστας Σκαλτσάς θα παίξει στον Α.Ο. Δύμης τη νέα σεζόν. Ο 22χρονος Σκαλτσάς, ο οποίος είναι φοιτητής στην Πάτρα, την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας, πραγματοποιώντας πολύ καλό πρωτάθλημα στην Α1 ΕΣΚΑΗ. Ο Α.Ο. Δύμης ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης την μεταγραφή του ως εξής: «Ο Α.Ο. Δύμης 07,ανακοινώνει την πρώτη του μεταγραφή, τον Κώστα Σκαλτσά.

Ο νεαρός γκαρντ θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά με τα χρώματα της ομάδας μας. Πρόκειται για μια πολύ ποιοτική προσθήκη, αφού ο 22 χρόνος αθλητής έχει τη δυνατότητα να μας βοηθήσει και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Το προπονητικό επιτελείο, τον παρακολουθούσε από τη περσινή σεζόν ανελλιπώς, αγωνιζόμενος με το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας και όντας από τους καλύτερους παίκτες του και είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι με την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Κώστας ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Ηρακλή Πύργου και μετέπειτα αγωνίστηκε στα Αραχωβίτικα και στην Ανδραβίδα. Είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Καλωσορίζουμε τον Πυργιώτη αθλητή στον Α.Ο. Δύμης 07 και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot