FOLLOW US: facebook twitter

Στόχευσαν ψηλά και τα κατάφεραν!

Ημερομηνία: 29-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Εκπαίδευση, Νέα

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024: Οι αριστούχοι της Ηλείας μιλούν στην «ΠΡΩΙΝΗ»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κική Κολοβέρου, Μαρία Καραμπάτση, Παναγιώτης Φωτεινόπουλος


Τέλος στην αγωνία, μπήκε χθες για τους Ηλείους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων και ένα μεγάλο άγχος έφυγε για πολλούς από αυτούς που είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται και τους στόχους που είχαν θέσει να επιτυγχάνονται.

Μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά αφήνουν πίσω τους την πίεση και τις στερήσεις και με εφόδιο την βαθμολογία που συγκέντρωσαν, ξεκινούν τα όνειρα για την φοιτητική ζωή!

Αν και οι άριστοι φέτος μειώθηκαν εξαιτίας των εξαιρετικά δύσκολων θεμάτων που έπεσαν σε Φυσική, Ιστορία και Μαθηματικά, δεκάδες παιδιά απ’ όλη την Ηλεία κατάφεραν να συγκεντρώσουν υψηλή βαθμολογία και να πάρουν το εισιτήριο για το Πανεπιστήμιο κάτι που θα επιβεβαιώσουν σε ένα μήνα από σήμερα όπου αναμένεται και η ανακοίνωση των βάσεων.

Οι Ηλείοι με τις υψηλότερες βαθμολογίες μιλούν σήμερα στην «Πρωινή»

Γεωργία (Ζέτα) Γιαννικούλη, 2ο ΓΕΛ Πύργου, 19.125 μόρια

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη από τον εαυτό μου. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με βοήθησαν, τους καθηγητές, το σχολείο μου, τους γονείς μου και την οικογένεια μου γενικά, τον παππού μου γιατί ήταν αυτός που έθεσε τα θεμέλια, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Σίγουρα η χρονιά ήθελε προσπάθεια, βέβαια πάντα μου άρεσε το διάβασμα οπότε δεν ήταν κάτι που το έκανα καταναγκαστικά το να διαβάζω. Πρώτη μου επιλογή είναι η Ιατρική, μάλλον Πάτρα θα επιλέξω θα δούμε. Στην έκθεση και φυσική ήταν δύσκολα. Βέβαια η έκθεση είναι πάντα ένα μάθημα υποκειμενικό και δεν εξαρτάται ο βαθμός από την προετοιμασία των δυο τελευταίων χρόνων αλλά απ’ όλα τα ερεθίσματα που έχουμε από μικρά παιδιά, από το γυμνάσιο και ίσως αυτό δεν καταλαβαίνουν τα περισσότερα παιδιά και οι καθηγητές και στοχεύουν τα δυο τελευταία χρόνια ενώ θα έπρεπε απ’ όλα τα χρόνια να καλλιεργούμε το γλωσσικό μας αισθητήριο. 20 στη Χημεία, 19 στη Φυσική, 19,4 Βιολογία, 18,1 στην Έκθεση. Είναι καλοί βαθμοί και είμαι πολύ χαρούμενη.

Κοσμάς Γκιώνης, 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, 19.100μόρια

«Είναι κάτι που το περίμενα, ήξερα τι είχα γράψει και είμαι πολύ ευτυχισμένος με τα αποτελέσματα. Ο αγώνας ήταν διαρκής, θα έλεγα ένας μαραθώνιος και υπήρχαν στιγμές που είχα κουραστεί, αλλά όλα έγιναν για το σωστό λόγο. Άξιζε ο κόπος. Η βάση άλλωστε είναι το μέλλον. Τώρα θέλω να περάσω στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών στην Πάτρα. Θέλω να ευχαριστήσω όλη μου την οικογένεια για τη στήριξη και τους καθηγητές στο σχολείο και το φροντιστήριο για τη βοήθεια που μου παρείχαν και τις γνώσεις που μου παρείχαν και εκμεταλλεύτηκα στο έπακρο».

Χρήστος Ζιώγας, 2ο ΓΕΛ Πύργου, 18.600 μόρια

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια μου, ήταν πολύ δύσκολη χρονιά αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα τους γονείς μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω, για όλα αυτά που μου προσφέραν και έπειτα τους δασκάλους μου όλους, από το Δημοτικό ακόμα και ιδιαίτερα του 2ου Λυκείου Πύργου που συνέβαλαν σημαντικά στην προσπάθεια μας και τους φροντιστές μας και την κ. Χαρά Χαραλαμπίδη που μου έκανε έκθεση και με βοήθησε στο μάθημα αυτό που δεν είναι το δυνατό μου σημείο να γράψω καλά και έτσι να πετύχω το στόχο μου. Φέτος κυρίως στη Φυσική, αλλά και τα Μαθηματικά και η έκθεση ήταν δύσκολα και απαιτητικά τα θέματα και οι βαθμολογίες σε σχέση με πέρυσι είναι χαμηλές, πιστεύω θα πέσουν οι βάσεις. Πιστεύω ότι ήταν αυστηρή και η βαθμολόγηση. Πρώτος μου στόχος είναι Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

Μαρία Βασιλοπούλου, ΓΕΛ Λεχαινών, 18.500 μόρια

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και οι προσπάθειές μου όλα αυτά τα χρόνια. Φέτος το σχολικό έτος κύλησε ομαλά και χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Λειτούργησα με πρόγραμμα και δεν στερήθηκα πολλά πράγματα, παρά μονό προς το τέλος που έδωσα περισσότερη έμφαση και προσοχή. Γενικά όμως δεν περίμενα το τέλος της χρονιάς, αλλά προετοιμαζόμουν και τα προηγούμενα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου που με στήριξαν κα με καθοδηγούσαν και χαίρονταν μαζί μου, καθώς και τους καθηγητές μου και το σχολείο μου. Νιώθω δικαιωμένη και στόχος μου είναι να περάσω είτε ΣΣΑΣ Οικονομικών είτε Σχολή Ικάρων.

Παναγιώτα Δούλα, ΓΕΛ Λάλα, 18450 μόρια

Ήταν πολύ κουραστική και απαιτητική χρονιά γιατί εγώ είχα και τα δρομολόγια Λάλα-Πύργο και αυτό ήταν δύσκολο και κουραστικό. Ο κόπος μου ανταμείφθηκε και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη γι αυτό. Πλέον έχω ξεχάσει και την κούραση και όλα. Νιώθω ικανοποίηση γιατί πιστεύω ότι πετυχαίνω την πρώτη μου επιλογή που είναι το Οικονομικό στη Θεσσαλονίκη αλλά με τα μόριά μου μπορώ να πιάσω πολλές σχολές. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στήριξε αλλά και τους καθηγητές από το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν τους στόχους τους σήμερα αλλά και όσοι δεν πέτυχαν θα έχουν και άλλες ευκαιρίες και δεν χρειάζεται να απογοητεύονται.

Γιάννης Μαυράκης, ΓΕΛ Ανδραβίδας, 18.450 μόρια

«Προφανώς μια υψηλή βαθμολογία χαροποιεί κάθε μαθητή γιατί δείχνει ότι η προσπάθεια του ανταμείφθηκε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον στενό μου κύκλο ο οποίος με στήριξε και έπειτα τους καθηγητές μου. Τον κ Γιάννη Παπαδόπουλο ο οποίος δουλεύει στο φροντιστήριο άλμα. Τον κ Νίκο Γρηγορόπουλο και τέλος τον κ. Τρύφωνα Κόλλια με την βοήθεια του οποίου κατάφερα να πετύχω στην Φυσική η οποία ήταν ιδιαίτερης δυσκολίας φέτος.   Σίγουρα δεν πρέπει να ξεχνάμε και την βοήθεια των καθηγητών του σχολείου οι οποίοι βοηθούν εξίσου αν ο μαθητής δείξει ενδιαφέρον για το μάθημα, το οποίο υποτιμάται στις μέρες μας.

Αδαμαντία Μάντη, 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, 18.440 μόρια

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη και ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία, με πολλές αδικίες για όλους. Στόχος μου είναι η ιατρική. Αρχικά, ουσιώδης ήταν η συμβολή της οικογένειάς μου, των καθηγητών μου στο φροντιστήριο Φυσικών Επιστημών, και του βιολόγου μου Καραβούλια Θανάση. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και εγκάρδια τους καθηγητές μου στο 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας για την υπέρμετρη στήριξη, πίστη και βοήθεια που επέδειξαν σε μένα κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα. Η ευγνωμοσύνη μου για αυτούς είναι αλήθεια απεριόριστη. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, και να επισημάνω πως η επιμονή, η υπομονή και η αισιοδοξία είναι από τα σημαντικότερα όπλα για την επίτευξη αυτής της προσπάθειας».

Παναγιώτης Σταματόπουλος, ΓΕΛ Γαστούνης, 18.050 μόρια

Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για την ανταμοιβή των κόπων μου. Ο προγραμματισμός στο διάβασμα μου κι η προσήλωση στον στόχο μου με οδήγησαν στο αποτέλεσμα αυτό. Επιλογή μου ήταν η ομάδα προσανατολισμού υγείας. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για την υποστήριξη και την βοήθεια τους στον αγώνα μου.

Διονύσης Ψυχομάνης, ΓΕΛ Βάρδας, 18.040 μόρια

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στήριξε σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα, και τους καθηγητές του σχολείου και ιδιαίτερα των φροντιστηρίων μου, πρόκειται για έναν μαραθώνιο τριών ετών ψυχοφθόρο και δύσκολο για όλους. Είμαι ικανοποιημένος καθώς πιστεύω πως θα πιάσω τον στόχο μου το τμήμα Ηλεκτρολόγων μηχανολόγων.

Γιάννης Μικελόπουλος, 4ο ΓΕΛ Πύργου, 18.000 μόρια

Είμαι ευχαριστημένος, από την βαθμολογία που συγκέντρωση αν και περίμενα, όπως και τα περισσότερα παιδιά μεγαλύτερα βαθμό στην έκθεση. Βασικός μου στόχος ήταν η Φυσικοθεραπεία στην Πάτρα όμως με την βαθμολογία που συγκέντρωσα, πιάνω και υψηλότερες σχολές οπότε έχω στο νου μου την Ιατρική και την Φαρμακευτική στην περίπτωση φυσικά που οι βάσεις πέσουν όπως ακούγεται ευρέως.

Σίγουρα ήταν μια κουραστική και κοπιαστική χρονιά με άγχος ωστόσο με πρόγραμμα κατάφερα να κουραστώ όσο χρειάζονταν. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου, που στάθηκαν δίπλα μου τις δύσκολες στιγμές. Από δω και πέρα, αισιοδοξώ πως ότι και αν επιλέξω, θα το κάνω όσο καλύτερα μπορώ.

Διονυσία (Σίσσυ) Γιαννικούλη, 18.000 μόρια

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, καθώς είναι πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα, δεδομένου ότι διάβασα μόνο τους τελευταίους δυο μήνες όταν αποφάσισα να προσπαθήσω για δεύτερη φορά, παρότι πέρυσι είχα εισαχθεί  στο Χημικό της Πάτρας. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσοι με βοήθησαν, κυρίως τον παππού μου, ο οποίος με βοηθά όλα τα χρόνια, τους γονείς και φυσικά την αδελφή μου.

Μάριος Αναστασόπουλος 2ο ΓΕΛ Πύργου (περίπου 18.000 μόρια)

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ανταμείφτηκαν οι κόποι μου και όλες οι θυσίες που έκανα και είμαι συνεχώς με ένα χαμόγελο αφού φτάνω την Φαρμακευτική που είναι ο στόχος μου. Θέλω να πω σε όλα τα παιδιά να ακολουθούν αυτά που λένε οι καθηγητές τους και να αποφεύγουν τα άκρα. Αφού τόσο η υπερβολή όσο και η έλλειψη είναι αρνητικά. Δεν πρέπει να υπερβάλλουμε, πρέπει να έχουμε χρόνο για ξεκούραση και ισορροπία. Το προτείνω γιατί έτσι πέτυχα κι εγώ τον στόχο μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου, τον Φυσικό μου Νίκο Μπουγά , την Βιολόγο μου Κων/να Ανδρεοπούλου για την πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και τις καθηγήτριες της Έκθεσης και της Χημείας. Να ευχαριστήσω επίσης και τους καθηγητές του σχολείου μου τους οποίους δεν πρέπει να υποτιμάμε.

Σταύρος Χριστόπουλος ΓΕΛ Ανδραβίδας (μόρια από 17.700 έως 18.300)

Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, η πρώτη μου επιλογή είναι η ΣΣΑΣ Ψυχολόγων αλλιώς η Ψυχολογία Αθηνών. Πιστεύω ότι θα πέσουν και οι βάσεις φέτος, περιμένουμε να δούμε. Διάβαζα με πρόγραμμα πάντα και έμενα στα ουσιώδη, ωστόσο από την Β Λυκείου και μετά διάβαζα πιο συστηματικά ακόμα και τις λεπτομέρειες γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος. Υπήρχαν σίγουρα φορές που κουράστηκα αλλά αυτό δεν με έκανε να τα παρατήσω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου για την ψυχολογική και οικονομική βοήθεια, την καθηγήτριά μου την κα Αγγελική αλλά και τους φίλους μου.

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, ΓΕΛ Λάλα,  17.980 μόρια

Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος με το αποτέλεσμα, ήταν μια κουραστική χρονιά αλλά ανταμείφθηκαν τελικά οι κόποι μου. Στόχος μου είναι οι σχολές Λιμενικού αλλά και η Αστυνομία και γι αυτή μου την επιτυχία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές και τους γονείς μου. Να ευχαριστήσω επίσης ιδιαίτερα το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ και τους καθηγητές Αλέξανδρο Λίμουρα , Διονύση Στουφή, Γιώργο Μπάμπαλη, Ηλιάνα Λάνη και Σοφία Σαργέντη.

Θωμαΐς Νικολακοπούλου, 3ο ΓΕΛ Πύργου – Ανθρωπιστικών Σπουδών 17.925 μόρια

«Νομίζω ότι πετυχαίνω το στόχο μου που είναι η Σχολή Ψυχολογίας. Όλη η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ ψυχοφθόρα με αρκετό διάβασμα. Βέβαια πάντα διάβαζα και τηρούσα το πρόγραμμά μου. Φέτος ειδικά, τα έδωσα όλα, κουράστηκα πολύ αλλά χαίρομαι που απέδωσε η προσπάθειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές τόσο του σχολείου μου όσο και την καθηγήτρια μου, κυρία Τίνα , που με βοήθησαν πολύ μέσα στην χρονιά να πραγματοποιήσω τους στόχους και να κυνηγήσω τα όνειρά μου. Και φυσικά την οικογένεια και τους φίλους μου που με στήριξαν να υπομείνω τις δυσκολίες».

Παναγιώτης Κουρέας, 17.925 μόρια

Πρώτη σχολή που θέλω να δηλώσω είναι η Ιατρική αλλά και άλλες σχολές με ενδιαφέρουν και θα τις σκεφτώ. Δίνω δεύτερη χρονιά, ήταν πιο εύκολη χρονιά για μένα από την πρώτη και θα έλεγα σε όσα παιδιά δεν πέτυχαν τον στόχο τους την πρώτη χρονιά να προσπαθήσουν και πάλι γιατί αξίζει. Η Φυσική φέτος ήταν το πιο δύσκολο μάθημα αλλά και η Έκθεση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κυρίως την οικογένειά μου, η στήριξη ήταν πολύ μεγάλη και τις δυο χρονιές, το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ τον κ. Γιάννη Κουτρουμάνο συγκεκριμένα και την κα Ζωή Βούρτση στην Έκθεση και τους καθηγητές μου στη Βιολογία και στην Φυσική.

Μαριλίτα Μάναΐ, ΓΕΛ Βάρδας, 17.900 μόρια

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά! Ωστόσο, όλοι μας παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ευχαριστώ τους γονείς και τους καθηγητές μου για τη στήριξη!».

Αργυριάδης Χαράλαμπος, ΓΕΛ Λεχαινών, 17.900 μόρια

 Είμαι πολύ χαρούμενος και ανακουφισμένος, γιατί έφυγε ένα μεγάλο βάρος από μένα κα τους συμμαθητές μου, διότι όλοι μαζί ενωμένοι πολεμήσαμε όλη τη χρονιά για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Δεν θα έλεγα ότι αντιμετώπισα πολλές και ιδιαίτερες δυσκολίες στο διάβασμα. Περισσότερο ψυχολογικό ήταν το ζήτημα, γιατί ήταν απαιτητική χρονιά και το γεγονός ότι κλείνει ένα κεφάλαιο της ζωής μας και ανοίγει ένα νέο, ήταν αυτό που μας άγχωνε περισσότερο. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο, και τους φίλους μου, που με υποστήριξαν όλη τη χρονιά σε αυτήν την προσπάθεια. Στόχος μου είναι να περάσω στη Σχολή Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Αντωνία Σοφού, 2ο ΓΕΛ Πύργου, 17.850 μόρια

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, το περίμενα, πιάνω σίγουρα την σχολή που θέλω. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την προσπάθειά μου και από το αποτέλεσμα. Διεθνών ευρωπαϊκών και περιφερειακών σπουδών στο Πάντειο. Οι βάσεις φαίνεται ότι θα πέσουν. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, πολύ διάβασμα σίγουρα πάρα πολλές θυσίες. Πρέπει να είσαι αφοσιωμένος και να έχεις ένα στόχο για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και την αδελφή μου, τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ και το 2ο ΓΕΛ Πύργου.

Εβίτα Αρβανίτη, ΓΕΛ Βαρθολομιού, 17.700 μόρια

«Γενικά ήξερα ότι είχα πάει καλά, το περίμενα γιατί είχα προσπαθήσει πολύ όλη τη χρονιά. Τα συναισθήματα είναι περίεργα, γιατί ήταν δύσκολο να φτάσω εδώ. Πιέστηκα πολύ αλλά τελικά τα κατάφερα και τώρα στόχος μου είναι η Αγγλική Φιλολογία. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τις καθηγήτριές μου για όλα».

Αλεξάνδρα Καραφλού, ΓΕΛ Γαστούνης, 17.640 μόρια

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά τον παππού μου ο οποίος δυστυχώς απεβίωσε στη διάρκεια των Πανελληνίων, τη γιαγιά μου, τη μαμά μου και την αδερφή μου και κυρίως την καθηγήτρια μου κ. Αναστασία Γάττα- Γκιάφη που ήταν αρωγοί σε όλο αυτό το ταξίδι. Με αγώνα, υπομονή και επιμονή κατάφερα να πετύχω το στόχο μου. Είμαι ευγνώμων στο Θεό για όλα και εύχομαι και στους μελλοντικούς υποψηφίους αντίστοιχες επιτυχίες.

Νίκος Νικολόπουλος, 1ο ΓΕΛ Πύργου, 17.550 μόρια

 Ήταν μια δύσκολη χρονιά, χρειάζονταν μεγάλη προσπάθεια αλλά με μια ισορροπία έβγαινε. Ήταν δύσκολα τα θέματα φέτος σχετικά με τις άλλες χρονιές αλλά πιστεύω ότι την Φαρμακευτική Πάτρας που ήθελα την φτάνω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κουτρουμάνο από το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ και τους υπόλοιπους καθηγητές μου.

Βασίλειος Ζάγκλης 4ο ΓΕΛ Πύργου, 17.500 μόρια

Είμαι ικανοποιημένος με βάση και την δυσκολία των φετινών θεμάτων, έχω πιάσει τη σχολή που ήθελα, Ηλεκτρολόγος μηχανικός. Ήταν μια αρκετά απαιτητική χρονιά, όμως με σωστό προγραμματισμό και έχοντας θέσει τις σωστές προτεραιότητες υπήρχε και χρόνος για ξεκούραση ώστε να συνεχίσω με περισσότερη δύναμη το αγώνα αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου από το 4ο ΓΕΛ Πύργου και το φροντιστήριό μου την ΑΝΟΔΟ αλλά και την οικογένειά μου που με στήριξε σε αυτή την προσπάθεια.

Άγγελος Ταράι 4ο ΓΕΛ Πύργου, 17.450 μόρια

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλα τα παιδιά, μια επώδυνη διαδρομή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους καθηγητές μου την κα Ιωάννα Βλάση, την κα Κορομάντζου, το κ. Κουτρουμάνο, τον κ. Ηλιόπουλο και γενικότερα όλους τους καθηγητές στο φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ που με βοήθησαν πάρα πολύ σε όλη αυτή την διαδρομή, τους γονείς μου που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτή την πορεία. Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερα είναι το άγχος και η πίεση των πανελλαδικών εξετάσεων αλλά το διαχειρίστηκα. Θα ήθελα να περάσω Φαρμακευτική Πάτρας είμαι λίγο πιο κάτω αλλά εύχομαι να πέσουν οι βάσεις και να τα καταφέρω.

Αναστασία Καπλάνη, ΓΕΛ Βάρδας, 17.440 μόρια

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά και ιδιαίτερα πιεστική με τελική έκβαση την δυσκολία των φετινών θεμάτων ιδιαίτερα στη θετική κατεύθυνση στην οποία ήμουν. Είμαι σχετικά ικανοποιημένη από τον εαυτό μου. Στοχεύω στους χημικούς μηχανικούς και ευελπιστώ να πιάσω τη σχολή. Η αλήθεια είναι ότι σε εμένα το πολυπόθητο πρόγραμμα που λένε όλοι δεν δούλεψε ποτέ. Αυτό μου με βοήθησε ήταν η συνέπεια στο διάβασμα μου και εννοείται η καθηγητές στα ιδιαίτερα μαθήματα , χωρίς τους οποίους δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω το ίδιο. Τους ευχαριστώ πολύ για όλη τη στήριξη μέσα στη χρονιά, το ίδιο και τους καθηγητές μου στο ΓΕΛ Βάρδας. Εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν του χρόνου, υπομονή, ψυχραιμία και διάβασμα».

Παναγιώτης Παπασωτηρίου, ΓΕΛ Γαστούνης, 17.400 μόρια

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και από ότι φαίνεται πετυχαίνω την πρώτη μου επιλογή. Για να φτάσω όμως σε αυτό το αποτέλεσμα είχα δίπλα μου πολύ σημαντικούς ανθρώπους, όπως η οικογένεια μου και οι καθηγητές μου τους οποίους ευχαριστώ θερμά».

Νικολοπούλου Κωνσταντίνα, ΓΕΛ Ανδραβίδας, 17.300 μόρια

«Δεν περίμενα ότι είχα πάει τόσο καλά, ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα και χάρηκα πάρα πολύ. Ήταν δύσκολο να φτάσω μέχρι εδώ, μεγάλη η πίεση και το άγχος, αλλά προσπάθησα να κάνω το καλύτερο. Τώρα η πρώτη μου επιλογή θα είναι η Αγγλική Φιλολογία. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου στο σχολείο και το φροντιστήριο που με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ».

Ελεονώρα Βαθρακοκοίλη, 4ο ΓΕΛ Πύργου, 17.125 μόρια

Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Προσωπικά , είχα μια σταθερή πορεία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν συνάντησα δυσκολίες και εμπόδια ή ότι δεν πτοήθηκα αρκετές φορές. Όμως , ο αγώνας και οι κόποι μου ανταμείφτηκαν σε μεγάλο βαθμό , αν εξαιρέσουμε μια αποτυχία μου στην έκθεση η οποία όμως, όπως έχω ακούσει μέχρι στιγμής , είναι κοινή για πολλούς . Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρωτίστως τις καθηγήτριες μου , τόσο του φροντιστηρίου όσο και του σχολείου οι οποίες με στήριζαν εξ αρχής και μου μετέδωσαν γνώσεις που ήταν καθοριστικές για το πως έγραψα εν τελει στις πανελλήνιες. Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην μαμά μου η οποία πίστευε σε εμένα ακόμα και όταν εγώ με αμφισβητούσα . Τέλος ,θα ήθελα να ευχηθώ στα παιδιά του ‘06 καλή σταδιοδρομία και στα παιδιά του ‘07 καλή αρχή

Ευτυχία Κοτσαύτη,  ΓΕΛ Ανδραβίδας, 17.020 μόρια

«Πίστευα ότι με το διάβασμα που είχα κάνει σίγουρα θα περάσω και είμαι ευτυχισμένη με τα αποτελέσματα. Οι κόποι απέδωσαν καρπούς και τώρα σκέφτομαι να δηλώσω παιδαγωγικά ως πρώτη επιλογή. Ευχαριστώ τον μπαμπά μου, που δεν είναι στη ζωή, τη μαμά μου και τους καθηγητές μου».

Θεοτόκης Γαλάνης, ΓΕΛ Βάρδας 

«Φέτος έκανα έναν σκληρό αγώνα με αίσιο τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω το φροντιστήριο Άνοδος τους καθηγητές μου (Βάσω Σωτηροπούλου, Σοφία Κωστόπουλου, Αλέξη Καπώνη). Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Μαρία Γεωργοπούλου ιδιαίτερα για την επιτυχία μου στο μάθημα της έκθεσης».

Άννα Δασκάλου, ΓΕΛ Βουνάργου – Υγείας 16.960 μόρια

Είναι αλήθεια ότι τα θέματα των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων είχαν έναν αυξημένο βαθμό δυσκολίας. Επίσης η ψυχολογία για μένα έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Το άγχος, ειδικά των πρώτων ημερών, στα πρώτα μαθήματα ήταν πολύ μεγάλο. Σε όλο αυτό όμως είχα την στήριξη των γονιών και των καθηγητών μου που με βοήθησαν πάρα πολύ.

Προσωπικά έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, και αυτό κρατάω. Διάβαζα με πρόγραμμα, αρκετές ώρες και η προετοιμασία μου είχε ξεκινήσει πριν δύο χρόνια. Περιμένουμε τις βάσεις για τα οριστικά αποτελέσματα και εύχομαι ολόψυχα σε όλα τα παιδιά να πετύχουν τους στόχους τους και να ανταμειφθούν οι κόποι τους».

Ηρακλής Νταβέλης 4ο ΓΕΛ Πύργου 16.500 μόρια

Ήταν μια απαιτητική χρονιά, έπρεπε να στερηθούμε κάποια πράγματα αλλά ξέραμε ότι μετά μας περιμένει μια ζωή ανέμελη. Θα έχουμε βέβαια διάβασμα αλλά έχουμε έναν στόχο. Η επιλογή μου είναι το χημικό και η φυσικοθεραπεία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου αλλά και το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ και ιδιαίτερα τον καθηγητή μου Γιάννη Κουτρουμάνο, ο οποίος μας βοήθησε πάρα πολύ στα μαθήματα αλλά και ψυχολογικά κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Ανδρέας Κατήρας, 3ο ΓΕΛ Πύργου – Οικονομίας & Πληροφορικής 16.375 μόρια

«Θα περιμένω να ανακοινωθούν και οι βάσεις για να είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Πρώτη μου προτεραιότητα είναι το Πυροσβεστικό Σώμα. Εκεί στόχευα και πέρυσι. Έχω ήδη περάσει στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής Ηλεκτρονικών Συστημάτων Θες/νίκης αλλά είχα αποφασίσει να ξαναπροσπαθήσω. Εκτιμώ ότι θα πέσουν οι βάσεις γιατί τα θέματα στα Μαθηματικά ήταν αρκετά δύσκολα. Προσωπικά νιώθω ικανοποιημένος. Φέτος είχα περισσότερο χρόνο για διάβασμα και καλύτερη οργάνωση».

Μαρία Σπηλιοπούλου, 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, 16.825 μόρια

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Μια απαιτητική χρόνια έφτασε στο τέλος της. Με μεθοδικό διάβασμα κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου. Θέλω να ευχαριστήσω τις καθηγήτριες  του σχολείου μου κ. Κόλλια Αικατερίνη, την κ. Παναγιώταρου Νικολέττα, την κ. Κατοχιανού Αμαλία και την κ. Δούκα Ιωάννα. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την καθηγήτρια μου που μου έκανε ιδιαίτερα μαθήματα, Ανδριάνα Θλιβερού, την οικογένειά μου και τους φίλους που με στήριξαν στην προσπάθειά μου. Θα ήθελα να δώσω ευχές και σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους».

Ελένη Γκοροβέλλι, ΓΕΛ Βουνάργου – Υγείας 15.790 μόρια

Ήταν μια δύσκολη χρονιά, έκανα την προσπάθειά μου και ελπίζω ότι πετυχαίνω τον στόχο μου και την πρώτη μου επιλογή. Φυσικά περιμένουμε και τα αποτελέσματα των βάσεων για μεγαλύτερη σιγουριά.

Είμαι πολύ χαρούμενη και αισθάνομαι πολύ υπερήφανη για την απόδοσή μου και τις θυσίες στη χρονιά που πέρασε. Ακολουθούσα ένα  σταθερό πρόγραμμα, έβαλα προτεραιότητες στο διάβασμα και φυσικά μεγάλη σημασία είχε η βοήθεια από τους καθηγητές και η στήριξη από την οικογένεια και τους φίλους μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου από το «Ορόσημο-Θαλής», την κ. Ήρα Κορομάντζου και φυσικά την οικογένειά μου».

Υψηλές βαθμολογίες και στα ΕΠΑΛ της Ηλείας

Διονύσης Αρχάκος Πρότυπο Αμαλιάδας 19.640 μόρια

Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας, ειδικά για μένα που έδινα για δεύτερη φορά πανελλαδικές εξετάσεις. Στόχος μου είναι οι στρατιωτικές σχολές. Να ευχαριστήσω πολύ την οικογένειά μου για την στήριξη των δυο χρόνων και το φροντιστήριο ΕΞΕΛΙΞΗ. Συγκεκριμένα τον κ. Παναγιωτη Τάγιο για την πολύτιμη βοήθειά του αλλά και την κα Ευγενία Γεωργοπούλου. Επίσης την Βιολόγο Γεωργία Τσουμπελή και φυσικά την Φιλόλογο Ελένη Βασιλοπούλου που με απογείωσε στην έκθεση. Τέλος να ευχαριστήσω το Θεό που με βοήθησε.

Ευφροσύνη Λυμπέρη Πρότυπο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας 19.480 μόρια

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα, αισθάνομαι ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει σε ποια σχολή θα ήθελα να εισαχθώ, θέλω λίγο χρόνο προκειμένου να πάρω την σωστή απόφαση. Τα κατάφερα κυρίως με συστηματικό διάβασμα το οποίο έγινε και πιο εντατικό κυρίως από την προηγούμενη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου αλλά και τον κ. Παναγιώτη Τάγιο και την κα Κατερίνα Νικολοπούλου από το Φροντιστήριο ΕΞΕΛΙΞΗ και το διευθυντή του σχολείου. Για τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν ήθελα να πω ότι δεν τελειώνει ο κόσμος εδώ και ότι σίγουρα υπάρχουν και δεύτερες ευκαιρίες.

Δημήτρης Κερπινιώτης Πρότυπο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, 19.475 

«Ευχαριστώ τους γονείς μου και τους καθηγητές που με στήριξαν όλη την διάρκεια της δύσκολης σταδιοδρομίας μου. Οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο. Μεγάλη αγάπη στον διευθυντή του 2ου  ΕΠΑΛ Αμαλιάδας Κώστα Κωνσταντούλα».

Eλεάννα Μουλά, Πρότυπο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, 19.180 μόρια

Είμαι πολύ χαρούμενη με την επίδοσή μου. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποια θα είναι η πρώτη μου επιλογή. Είμαι μεταξύ της Ιατρικής και της Οδοντιατρικής. Ευχαριστώ όλους και όλες τους/τις εκπαιδευτικούς που με συντρόφεψαν στα σχολικά μου χρόνια. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο!

Ξανθή-Νίκη Ξένου, 2ο ΕΠΑΛ Πύργου, 19.080 μόρια

Ήταν μία δύσκολη και ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά και παρά το γεγονός ότι είχα προετοιμαστεί καλά, λύνοντας τα θέματα των προηγούμενων ετών, μπορώ να πω ότι ήταν δυσκολότερα και αυτό μας αδίκησε. Στόχος μου ήταν η Ιατρική, την οποία όμως για 100 μόρια δεν την φτάνω σύμφωνα με τις περσινές βάσεις, ενώ δεύτερη επιλογή μου είναι η Φαρμακευτική. Ευχαριστώ το Θεό που μου έδωσε δύναμη, τους καθηγητές μου που στάθηκαν σαν οικογένεια μου, αλλά και την ίδια την οικογένεια μου αλλά και τους φίλους μου για την πολύτιμη στήριξη τους στον αγώνα μου.

Θανάσης Θεοδωρόπουλος, 2ο ΕΠΑΛ Πύργου, 18.660 μόρια

Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς ο αγώνας μου απέδωσε και πετυχαίνω το στόχο μου, που είναι η Ιατρική, η Λογοθεραπεία αλλά και η Εργοθεραπεία. Θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως την οικογένεια μου, το φροντιστήριο Άλμα και τους καθηγητές μου Σπύρο Λιακόπουλο, Όλγα Παναγιωτοπούλου και Κωνσταντίνα Ανδριέλου που ήταν δίπλα μου και με στήριξαν όλο αυτό το διάστημα.

Αγγελίνα Γεράση, Πρότυπο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, 18.925 μόρια

«Ο δρόμος προς την επιτυχία ήταν αρκετά δύσκολος και χρειάστηκαν πολλές θυσίες για να επιτευχθεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου που μου στάθηκαν σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα».

Δημήτρης Θεοδόσης, Πρότυπο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, 18.775 μόρια

«Νιώθω ότι οι κόποι μου βγήκαν σε καλό, τόσοι μήνες προσπάθειας έφεραν αποτέλεσμα και είμαι πολύ χαρούμενος. Ήτα δύσκολο να φτάσω μέχρι εδώ, ήθελε τακτικό διάβασμα και πρόγραμμα. Τώρα η πρώτη μου επιλογή θα είναι η ΣΜΥΑ. Να ευχαριστήσω φυσικά την οικογένειά μου για τη στήριξη και τους καθηγητές στο σχολείο και το φροντιστήριο».

Βασιλική Πανουτσακοπούλου, Πρότυπο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, 18,7

«Είμαι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, δεν περίμενα να τα έχω πάει τόσο καλά. Έκανα μεγάλη προσπάθεια και ανταμείφθηκα και θέλω να ευχαριστήσω όσους ήταν δίπλα μου και τους καθηγητές μου».

Αναστάσιος Αθανασόπουλος, 2ο ΕΠΑΛ Πύργου, 18.050 μόρια

 Η προετοιμασία για τις εξετάσεις ξεκίνησε στην Β λυκείου καθώς είχα συνειδητοποιήσει τους στόχους μου .Γνώριζα πως επρόκειτο για μία δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία και πως θα χρειαζόμουν υπομονή και επιμονή . Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία μου αυτή είχαν οι γονείς μου και οι αδερφές μου που με υποστήριζαν στις δυσκολίες που αντιμετώπιζα. Στο πλευρό μου είχα ικανούς και καταρτισμένους καθηγητές (σχολείο ,φροντιστήρια )οι οποίοι πέρα από τις γνώσεις που μου παρείχαν με ενθάρρυναν και ψυχολογικά. Νιώθω υπερήφανος για τον εαυτό μου καθώς οι κόποι μου και οι θυσίες της οικογένειας μου ανταμείφθηκαν .Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για την επιτυχία μου τους καθηγητές του 2ου ΕΠΑΛ Πύργου καθώς και τα φροντιστήρια Βόλλαρης, Κύβος και Πουκαμισάς.

Αλέξης Μπέττας, 1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, 17.360 μόρια

«Πίστευα στον εαυτό μου και επειδή είχα διαβάσει περίμενα αυτό το καλό αποτέλεσμα. Κατάφερα αυτό που ήθελα και ευχαριστώ δύο καλές καθηγήτριες που με βοήθησαν σημαντικά. Όλα πήγαν καλά και άξιζε η προσπάθεια. Τώρα η πρώτη μου επιλογή θα είναι Μηχανολόγος-Μηχανικός».

«Δίδυμη» επιτυχία στο 4o Λύκειο Πύργου!

Η Σοφία και η Μαριάννα Κυριακοπούλου έφτασαν στα 17.955 και 17.820 μόρια αντίστοιχα

«Δίδυμη» επιτυχία στο 4ο Λύκειο Πύργου, καθώς οι δίδυμες μαθήτριες Σοφία και Μαριάννα Κυριακοπούλου κατάφεραν υψηλές επιδόσεις στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις! Η Σοφία συγκεντρώνει 17.955 μόρια ανώτατο όριο και η Μαριάννα 17.820 μόρια, βαθμοί που τις γέμισαν με χαρά και ικανοποίηση μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, μοιράστηκαν τις πρώτες τους σκέψεις και τα πρώτα τους συναισθήματα, τονίζοντας ότι δικαιώθηκαν για τις προσπάθειές τους. «Σήμερα τελείωσε με επιτυχία ένας δύσκολος και επίπονος αγώνας. Ήταν μια ιδιαίτερα απαιτητική χρόνια, όμως στο τέλος πήγαν όλα καλά. Η κούραση ήταν αρκετή, όμως με το σωστό πρόγραμμα όλα γίνονται. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, που ήταν συνεχώς στο πλάι μου, αλλά και το φροντιστήριο ΑΛΜΑ και ιδιαίτερα τους καθηγητές μου, την κυρία Λούπη, την κυρία Παναγιωτοπούλου, την κυρία Βόλλαρη και τον κύριο Παπαδόπουλο, η βοήθεια των οποίων ήταν πολύτιμη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και μια συμβουλή για τους επόμενους, παιδιά μην αγχώνεστε!», τόνισε η Μαριάννα.

«Σήμερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των πανελληνίων. Προσωπικά πήγα πολύ καλά παρόλο που ήταν μια δύσκολη χρονιά. Το πιο σημαντικό όμως ήταν ότι προσπάθησα να μην ταλαιπωρήσω αρκετά τον εαυτό μου. Οι γονείς μου με στήριξαν όπως και οι καθηγητές μου από το φροντιστήριο ΑΛΜΑ, ο κύριος Βρύνας, η κυρία Βαγγοπούλου, η κυρία Μάκρη και ο κύριος Παπαδόπουλος τους οποίους ευχαριστώ πάρα πολύ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και να θυμάστε ότι οποίο και να είναι το αποτέλεσμα πρέπει να είστε χαρούμενοι», δήλωσε η Σοφία Κυριακοπούλου.

Δίδυμη επιτυχία στην Αμαλιάδα!

Χαμόγελα ευτυχίας για τις δίδυμες αδελφές Νίκη-Μελίνα και Ασπασία Αρβανίτη, του 1ου ΓΕΛ και του Πρότυπου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, οι οποίες κατάφεραν να αριστεύσουν στις Πανελλαδικές.

Νίκη-Μελίνα Αρβανίτη (17.920 έως 18.280) 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα. Οι κόποι και η σκληρή δουλειά όλων αυτών των χρόνων και ιδιαίτερα του τελευταίου, ανταμείφθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για τη στήριξη που μου παρείχαν καθώς και τους καθηγητές τόσο του σχολείου όσο και του φροντιστηρίου, που πίστεψαν σε μένα από την πρώτη στιγμή και μου έδιναν δύναμη. Στόχος μου το Τμήμα Ψυχολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στους επόμενους υποψηφίους!».

Ασπασία Αρβανίτη (19.275) Πρότυπο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα αποτελέσματα. Χάρη στη δική μου προσπάθεια και τη βοήθεια της οικογένειας μου και των καθηγητών μου κατάφερα να συγκεντρώσω τα μόρια που ήθελα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Πρώτη μου επιλογή αποτελεί το τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος