FOLLOW US: facebook twitter

Στο θέατρο Απόλλων του Πύργου η Αντζελίνα Τζολί

Ημερομηνία: 15-10-2023 | Συντάκτης:

Ξεκίνησαν στον Πύργο στο θέατρο Απόλλων τα κινηματογράφου γυρίσματα της ταινιας “Maria” με την Αντζελίνα Τζολί

Στις 8.30 το πρωι έφτασε στο θέατρο Απόλλων του Πύργου, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και ενώ την περίμεναν πολλοί θαυμαστές της και βεβαίως κινηματογραφικά συνεργεία και δημοσιογράφοι, που ξεκίνησαν τα γυρίσματα της  βιογραφικής ταινίας για τη Μαρία Κάλλας, «Μaria»

Η Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί την μεγαλύτερη λυρική τραγουδίστρια του 20ου αιώνα Μαρία Κάλλας στη νέα ταινία του Χιλιανού σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Πάμπλο Λαρέν, ενώ ο Πύργος και το Κατάκολο αποτελούν το βασικό σκηνικό της ταινίας., ενώ ήδη ξεκίνησαν τα γυρίσματα στο Παρίσι και τώρα συνεχίζονται στην Ελλάδα με αφετηρία την Ηλεία.

Τα γυρίσματα στο θέατρο Απόλλων διήρκεσαν περίπου διόμισι ώρες και στις 11 ακριβώς βγήκε η πανέμορφη πραγματικά  ηθοποιός από την κεντρική πόρτα του θεάτρου και κατά την έξοδό της  χαιρέτισε τον κόσμο που περίμενε σηκώνοντας το χέρι και βιαστικά μπήκε στην λιμουζίνα που περίμενε με αναμένη τη μηχανή συνοδευόμενη από ένα από τα παιδιά της και αναχώρησε για το Κατάκολο, μαζί με μια λόκληρη συνοδεία από βανάκια που ήταν το συνεργείο και οι συνεργάτες της παραγωγής.

Το Σάββατο η Αντζελίνα Τζολί επιθεώρησε τη θαλαμηγό «Χριστίνα», η οποία έχει μεταφερθεί στο Κατάκολο για τις ανάγκες της ταινίας, καθώς εκεί η Μαρία Κάλλας έζησε μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της μαζί με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Με μια μικρή βάρκα έφτασε στη θαλαμηγό και να δει πού θα γίνουν τα γυρίσματα. Ο κόσμος δεν μπορούσε να την προσεγγίσει, κάτι που απογοήτευσε πολλούς από τους θαυμαστές της, οι οποίοι έχουν βρεθεί στο σημείο για να δουν από κοντά τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό.

Αυτή τη στιγμή η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται στο Κατάκολο για τα γυρίσματα στην θαλαμηγό του Ωνάση που το πιθανότερο είναι ότι θα γίνουν εν πλω.

Την Αντζελίνα Τζολί συνόδευε ένα από τα παιδιά της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος