FOLLOW US: facebook twitter

Στο συνδυασμό νίκης οι Ν. Αργυρόπουλος και Α. Λάβδα – Μια γροθιά Γ. Λυμπέρης και Π. Παναγιωτάρας!

Ημερομηνία: 06-09-2023 | Συντάκτης:

Ενωμένοι, μια γροθιά προχωρούν μπροστά και στη Νέα Εποχή ο Γιάννης Λυμπέρης και ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Παναγιώτης Παναγιωτάρας.

Προχωρούν μαζί για τη μεγάλη νίκη της παράταξης ‘ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ- ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’ στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. «Με τον Γιάννη Λυμπέρη συμπορεύτηκα το 2019 και συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά, περισσότερο αποφασισμένοι, με θέληση και πείσμα. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, βιώσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις με την διαχείριση της πανδημίας, σταθήκαμε όμως όρθιοι και τα καταφέραμε σαν Δήμος. Ο Γιάννης Λυμπέρης είναι μαχητής και δίπλα του μάθαμε και εμείς να είμαστε μαχητές και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό  του δήμου μας και του κάθε δημότη ξεχωριστά. Ο Γιάννης Λυμπέρης είναι ο πλέον κατάλληλος Δήμαρχος για τον Δήμο μας και προχωράμε δυνατά στο πλευρό του» δήλωσε ο Παναγιώτης Παναγιωτάρας.

Νίκος Αργυρόπουλος και Αλεξάνδρα Λάβδα

«Πάμε μαζί για την Πηνεία μας, για την Αμαλιάδα μας, για το Δήμο μας…». Με αυτά τα λόγια ο Νίκος Αργυρόπουλος επισφράγισε την υποψηφιότητά του με τον Γιάννη Λυμπέρη στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ-ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», στην δημοτική ενότητα Πηνείας.

Ο Νίκος έχει διατελέσει πρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα στο Σιμόπουλο, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη και δεν θα μπορούσε να μην δώσει το παρών σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Διεκδικητική, με αγάπη για τον τόπο της, η Αλεξάνδρα Λάβδα παρά το νεαρό της ηλικίας της ασχολείται ενεργά με τα κοινά και για δεύτερη συνεχόμενη φορά θέτει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη. Πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Σχολής και υπάλληλος του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ήλιδας, η Αλεξάνδρα έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες και μέριμνά της είναι η προσφορά στο συνάνθρωπο, οι παρεμβάσεις στον τόπο για έναν δήμο φιλικό και λειτουργικό για τον πολίτη, με ενεργούς τους νέους και με φροντίδα για όποιον χρειάζεται βοήθεια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot