FOLLOW US: facebook twitter

Στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη ο Βασίλης Παρασκευόπουλος

Ημερομηνία: 10-08-2023 | Συντάκτης:

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»


Αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που συστρατεύονται με τον Γιάννη Λυμπέρη και την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και θα συμμετάσχουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου.

Άνθρωποι σκεπτόμενοι, με κρίση και άποψη, που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο, αναγνωρίζουν ότι ο Γιάννης Λυμπέρης είναι ο άνθρωπος που έχει να παρουσιάσει σημαντικό έργο μέχρι σήμερα και έχει να επιδείξει ακόμη μεγαλύτερο στο μέλλον.

Ο Βασίλης Παρασκευόπουλος, ε.α. Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, δηλώνει ‘παρών’ στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Λυμπέρη.

“Ως σκεπτόμενος δημότης του Δήμου Ήλιδας, με αγάπη και ενδιαφέρον για τον τόπο μου, θεωρώ ότι οφείλουμε απέναντι στους εαυτούς μας, τα παιδιά μας και το κοινωνικό σύνολο, να είμαστε συμμέτοχοι στα κοινά, συνδιαμορφώνοντας τις αποφάσεις που λαμβάνονται και θα καθορίσουν το μέλλον. Ο δήμος μας χρειάζεται όλους και γι’ αυτό συστρατεύομαι με την παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη, έτσι ώστε να συνεχίσει το δημιουργικό του έργο. Έργο που έχει κάνει επί σειρά ετών με συνέπεια” είπε ο ίδιος.

Το καλωσόρισμα από τον Γιάννη Λυμπέρη στην παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ήταν θερμό: «Άνθρωποι όπως ο Βασίλης, είναι χρήσιμοι για τον τόπο και χαιρόμαστε που συστρατεύονται με την παράταξή μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot