FOLLOW US: facebook twitter

Στο πλευρό του Δήμου Ήλιδας για το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης

Ημερομηνία: 25-04-2024 | Συντάκτης:

Στη Βουλή των Ελλήνων και τα κοινοβουλευτικά κόμματα της χώρας, μετά την κατάθεση στην αρμόδια επιτροπή του σχεδίου νόμου για τις αλλαγές στο δικαστικό χάρτη της χώρας που προωθεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης, μετέφερε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος τις αντιδράσεις της ευρύτερης περιοχής και το αίτημα για μη κατάργηση του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας.

Μάλιστα, στο γραφείο του ΠΑΣΟΚ στην Βουλή, τον κύριο Χριστοδουλόπουλο υποδέχτηκε ο πρόεδρος του κόμματος κ. Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος του μετέφερε την αμέριστη συμπαράστασή των μελών της κοινοβουλευτικής του ομάδας στο δίκαιο αίτημα για μη κατάργηση του Πρωτοδικείου, τονίζοντας ότι θα καταψηφίσουν το εν λόγω νομοσχέδιο τόσο στην επιτροπή, όσο και στην ολομέλεια.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ήλιδας επεσήμανε όλα τα επιχειρήματα παραμονής ως έχει του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας, ενώ παρέδωσε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στην τομεάρχη Δικαιοσύνης του κόμματος κα Μιλένα Αποστολάκη, το κοινό υπόμνημα του Δήμου και του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, οι δύο άνδρες συζήτησαν και μια σειρά από άλλα θέματα, που αφορούν το δήμο Ήλιδας και την Ηλεία συνολικά.

Επιπλέον, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος συναντήθηκε και με τους εισηγητές των υπολοίπων κομμάτων στην αρμόδια επιτροπή για το νομοσχέδιο του δικαστικού χάρτη, στους οποίους παρέδωσε το κοινό υπόμνημα και συγκεκριμένα με τον κ. Αλέξανδρο – Χρήστο Αυλωνίτη από το ΣΥΡΙΖΑ και την κα Μαρία Κομνηνάκα από το ΚΚΕ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος