FOLLOW US: facebook twitter

Στο πλευρό του Δημάρχου Ήλιδας oι πρόεδροι  της Δημοτικής Ενότητας

Ημερομηνία: 03-08-2023 | Συντάκτης:

Σύσσωμη η Πηνεία με τον Γιάννη Λυμπέρη!


Με το όραμα του Δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη, για έναν σύγχρονο, λειτουργικό και φιλικό προς τους πολίτες τόπο, συντάσσεται έμπρακτα η Δημοτική Ενότητα Πηνείας.

Στο πλευρό του κ. Λυμπέρη έχουν ήδη  ταχθεί δημόσια οι πρόεδροι των δεκατεσσάρων  Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Πηνείας του Δήμου Ήλιδας.

Συνάντηση με τους προέδρους

Το πρωί της Τετάρτης, ο κ. Λυμπέρης συναντήθηκε με τους προέδρους στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας, το Σιμόπουλο, όπου και συνομίλησε μαζί τους άκουσε τα αιτήματά τους και κατέθεσε το όραμα για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.

Όπως είπε, μιλώντας στους προέδρους, ο κ. Λυμπέρης : «Συναντιέμαι σήμερα με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Πηνείας και εκ νέου υποψήφιους της δημοτικής παράταξης «ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».
Νέα Εποχή για το 2023 σημαίνει κλιματική κρίση και πολιτική προστασία και τρόπους που ο δήμος θα μπει δυναμικά στην πράσινη ενέργεια και αυτονομία.

Θα περάσουμε στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ  της ψηφιακής διακυβέρνησης. Μαζί με τους προέδρους,  που  πλαισιώνουν και ανανεώνουν την παράταξη για να συνεχίσει η ανάπτυξη του Δήμου στις καινούργιες συνθήκες που έχουν εισέλθει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια και πρέπει να τις ρυθμίσουμε για εμάς και όχι χωρίς εμάς».

Αναφορικά με τα ζητήματα της Πηνείας ο κ . Λυμπέρης είπε : «Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα χαλικοστρώσεων και τσιμεντοστρώσεων σε όλα τα χωριά και όλη την αγροτική οδοποιία της Πηνείας. Επίσης, θα γίνουν παρεμβάσεις με ασφαλτοτάπητα όπου υπάρχουν φθορές στο οδόστρωμα. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί άμεσα και θα λύσει οριστικά τα όσα προβλήματα είχαν εμφανιστεί στα χωριά μας.

Παράλληλα λύθηκαν και τα προβλήματα υδροδότησης, τόσο με την παροχή πόσιμου νερού από το διυλιστήριο Πηνειού, όσο και την αποκατάσταση των βλαβών στις γεωτρήσεις. Επίσης προχωράμε στην επέκταση του αγροτικού φωτισμού, όπου απαιτείται, προκειμένου να υπάρχει εύκολη και ασφαλής πρόσβαση των αγροτών στις ιδιοκτησίες τους. Η Πηνεία αλλάζει και καλώ όλους εσάς να δώσουμε τον αγώνα μας για να παραμείνουμε σε αναπτυξιακή τροχιά και να μην επιστρέψουμε στην κατηφόρα. Καλό αγώνα σε όλους μας».


Στη συνάντηση συμμετείχαν οι νυν πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων :

-Ντέλης Γιώργος- Τ.Κ. Αγνάντων

-Χρυσανθόπουλος Νίκος – Τ.Κ. Ανθώνα

-Γκάτζος Νίκος  – Τ.Κ. Βελανιδίου

-Κολοβός Σπύρος   – Τ.Κ. Βουλιαγμένης

-Τσαρούχας Χαράλαμπος – Τ.Κ. Εφύρας

-Σπηλιωτόπουλος Κώστας – Τ.Κ. Κάμπου

-Καραμπάτσης Χρύσανθος  – ΤΚ. Λαγανά

-Τσαρούχας Γιώργος    – Τ.Κ. Λάττα

-Γιαννόπουλος Γιάννης – Τ.Κ. Λουκά

-Αυγερινόπουλος Νίκος   – Τ.Κ. Μαζαρακίου

-Ρηγόπουλος Γιώργος  – Τ.Κ. Οινόης

-Μαρτζάκλης Θεόδωρος   – Τ.Κ. Ροδιάς

-Λεωνιδόπουλος Θεόδωρος – Τ.Κ. Σιμόπουλο

-Καραβέλας Νίκος    – Τ.Κ. Σκλίβα

Και υποψήφιος στην Τ.Κ. Αγραπιδοχωρίου ο Μπαλκάμος Γεώργιος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot