FOLLOW US: facebook twitter

Στο εργοτάξιο της Αμαλιάδας στο Γεράκι αύριο ο Μητσοτάκης

Ημερομηνία: 30-03-2022 | Συντάκτης:

Οριστικοποιήθηκε η κάθοδος του Πρωθυπουργού στην Ηλεία για την Πατρών- Πύργου

Οριστικοποιήθηκε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η κάθοδος του Πρωθυπουργού στην Ηλεία αύριο Πέμπτη προκειμένου να ανακοινώσει και επισήμως την επανεκκίνηση των εργασιών στην Πατρών – Πύργου, μέσω παραχώρησης του έργου στην ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ.
Το ταλαίπωρο έργο του πιο «ματωμένου» αυτοκινητόδρομου της χώρας που έχει διακοπεί δύο φορές στο παρελθόν , ένα τμήμα του υλοποιήθηκε την εποχή που εξαιρέθηκε της παραχώρησης της Ολυμπίας οδού το 2013 και ένα μικρότερο ακόμα επι κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την δημοπράτηση των 8 συμβάσεων.
Αν και δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό σε ποιο ακριβώς σημείο του δρόμου θα κάνει την εμφάνιση του ο Πρωθυπουργός , η επικρατέστερη εκδοχή είναι η επιισκεψη να ξεκινήσει από το εργοτάξιο του έργου στο ύψος της Τ.Κ Γερακίου στην Αμαλιάδα, περίπου στις 11 το πρωί της Πέμπτης. Μια δεύτερη πιθανότητα είναι να ξεκινήσει την μίνι περιοδεία από το εργοτάξιο της κοινοπραξίας στα Καμίνια της Αχαΐας και στη συνέχεια να την ολοκληρώσει στο εργοτάξιο της Αμαλιάδας. Τον Πρωθυπουργό θα συνοδεύει ο υπουργός Υποδομών Κώστα Καραμανλής και ο υφ. Γιώργος Καραγιάννης, ενώ θα τον υποδεχθούν ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, βουλευτές, δήμαρχοι και τοπικοί παράγοντες του νομού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος