FOLLOW US: facebook twitter

Στο επίκεντρο το κτιριακό πρόβλημα των Δικαστηρίων

Ημερομηνία: 11-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
-Συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης, Κ. Τσιάρα, με τον πρόεδρο του ΔΣ Ηλείας, Δ.Δημητρουλόπουλο

Την αναγκαιότητα αναβάθμισης του δικαστικού μεγάρου Πύργου συζήτησαν χθες, στο περιθώριο των εορτασμού του Αγίου Χαραλάμπους, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας, Δημήτρης Δημητρουλόπουλος.

Ο κ. Δημητρουλόπουλος ανέλυσε τις παραμέτρους της παρέμβασης που πρέπει να γίνει στο κτίριο, τονίζοντας ότι ο Σύλλογος με δικές του δαπάνες έχει ήδη ώριμη μελέτη για να μην υπάρξει άλλη χρονοτριβή. Ο υπουργός διαπίστωσε και ιδιοίςόμμασιν την κατάσταση του κτιρίου, ζητώντας να προγραμματιστεί συνάντηση το συντομότερο δυνατόν, με την παρουσία και υπηρεσιακών στελεχών.

«Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε επί όλων των θεμάτων που αφορούν το Πρωτοδικείο Ηλείας και τον Σύλλογό μας, τα οποία ήταν ήδη γνωστά στον υπουργό τόσο από την Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων στη Λάρισα, όσο και από τις συναντήσεις με Συντονιστική Επιτροπή των Συλλόγων, της οποίας είμαι μέλος. Συζητήσαμε σχετικά με το κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το δικαστικό μέγαρο Πύργου, το οποίο και ο ίδιος αντιλήφθηκε και το οποίο του έθεσαν και ο δήμαρχος και άλλοι φορείς ως ζήτημα άμεσης προτεραιότητας. Τον ενημέρωσα ότι ο Σύλλογος με δικά του έξοδα έχει έτοιμη μελέτη και ο ίδιος ζήτησε τον προγραμματισμό συνάντησης στο γραφείο του για να δρομολογηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες αποκατάστασης», δήλωσε στην «Πρωινή» ο κ. Δημητρουλόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος