FOLLOW US: facebook twitter

Στο Aldemar στη Σκαφιδιά διέμενε τελικώς η Αντζελίνα Τζολί!

Ημερομηνία: 20-10-2023 | Συντάκτης:
Η διάσημη  Χολυγουντιανή σταρ Αντζελίνα Τζολί με το προσωπικό της ξενοδοχειακής μονάδας του Ομίλου Aldemar στη Σκαφιδιά στην οποία φιλοξενήθηκε τις ημέρες των γυρισμάτων στην Ηλεία

Τελικά το ερώτημα που απασχολούσε τους φανς της Αντζελίνας Τζολί  αλλά και τους  ρεπόρτερ που την ακολουθούσαν σε κάθε της βήμα για που φιλοξενήθηκε στην Ηλεία κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της καινούργιας της ταινίας Maria, όπου άλλες φήμες έκαναν λόγο για διαμονή στην θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση ChristinaO και άλλες σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Ηλείας, απαντήθηκε από τον Όμιλο Aldemar στη Σκαφιδιά και έτσι  δόθηκε η λύση του μυστηρίου!  Η  Αντζελίνα όντως λοιπόν το τριήμερο των κινηματογραφικών της γυρισμάτων , διέμεινε στο Aldemar στη Σκαφιδιά υπό άκρα μυστικότητα και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για να αποφύγει τους παπαράτσι.

Μάλιστα η διάσημη σταρ, έβγαλε και μια αναμνηστική φωτογραφία με το προσωπικό της ξενοδοχειακής μονάδας στην Σκαφιδιά, την οποία το Aldemar μοιράστηκε με τον κόσμο στα social media, συνοδεία της παρακάτω ανακοίνωσης:

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μερικά συναρπαστικά νέα μαζί σας!

Τις τελευταίες ημέρες, είχαμε το προνόμιο να καλωσορίσουμε την εξαιρετική Angelina Jolie στο ξενοδοχείο μας, όπου ήταν απασχολημένη με τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας της, “Maria”.  Θέλουμε να εκφράσουμε την εγκάρδια εκτίμησή μας στην Angelina Jolie και σε ολόκληρη την ομάδα παραγωγής του “Heretic” που επέλεξαν το ξενοδοχείο μας ως κατάλυμα που προτιμούν. Μας φέρνει τεράστια χαρά να τους έχουμε καλεσμένους μας!

Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της καλοκαιρινής περιόδου, το ξενοδοχείο μας είχε την τιμή να φιλοξενήσει μια πληθώρα διακεκριμένων και VIP επισκεπτών. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και ευγνώμονες που επέλεξαν το ξενοδοχείο μας για τη διαμονή τους.”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot