FOLLOW US: facebook twitter

Στίβος: Τρίτη στην Ευρώπη η Δεσπολλάρη-Φοβερή κούρσα και χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κ23

Ημερομηνία: 14-07-2023 | Συντάκτης:

Η Γεωργία Δεσπολλάρη απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι το μέλλον στις μεσαίες αποστάσεις. Στον τελικό των 800μ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ23, έκανε άλλη μια φοβερή κούρσα και στην τελική ευθεία κατάφερε να πάρει την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 2.04.14.

Από τα πρώτα μέτρα της κούρσας έδειξε πως μπήκε για να διεκδικήσει ακόμη και το χρυσό μετάλλιο. Μετά τα πρώτα 200μ. ηγήθηκε της κούρσας, αλλά ακόμη κι όταν άρχισε να χάνει έδαφος στα 500 μ. δεν έχασε ούτε την ψυχραιμία, ούτε την αυτοπεποίθηση της. Η αθλήτρια του Μιχάλη Αναγνώστου 200 μ. πριν το φινάλε κι ενώ ήταν στην έκτη θέση άρχισε να ανεβάζει ρυθμό και τελικά στην τελική ευθεία προσπέρασε τις αντιπάλους της και τερμάτισε πανηγυρικά στην τρίτη θέση.Το σημερινό ήταν το πρώτο μετάλλιο της χώρας στην ιστορία του αγωνίσματος και το πρώτο στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η 20χρονη Πυργιώτισσα έχει καταφέρει τους τελευταίους μήνες να δείξει πως εκτός από ταλέντο έχει ψυχικά αποθέματα που της επιτρέπουν να στέκεται με αξιώσεις σε μεγάλες διοργάνωσες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot