FOLLOW US: facebook twitter

Στίβος: Στο Πανευρωπαϊκό βετεράνων ο Δημητρακόπουλος

Ημερομηνία: 15-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλείος βετεράνος αθλητής στίβου, Δημήτρης Δημητρακόπουλος, θα πάρει μέρος στις 17-23 Μαρτίου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα βετεράνων κλειστού στίβου στο Τορούν της Πολωνίας. Οι πανευρωπαϊκοί αγώνες βετεράνων κλειστού στίβου γίνονται κάθε δύο χρόνια και δεν υπάρχει όριο πρόκρισης. Μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει και μπορεί, ωστόσο, όπως είναι λογικό, δηλώνουν συμμετοχή οι καλύτεροι κάθε χώρας σε κάθε αγώνισμα. Φέτος στο Τορούν θα συμμετάσχουν 62 Έλληνες αθλητές, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά, σε διάφορα αγωνίσματα.

Ο 55χρονος Δημήτρης Δημητρακόπουλος, που έχει καταγωγή από το Βασιλάκι αλλά διαμένει εδώ και 25 χρόνια στην Γαστούνη, είναι πρωταθλητής Ελλάδας δύο σερί χρόνια στο μήκος και θα πάρει μέρος στην κατηγορία Μ55, όπου αποτελεί την μοναδική ελληνική συμμετοχή στην εν λόγω κατηγορία. Συνολικά στην Μ55 θα πάρουν μέρος 19 αθλητές από όλη την Ευρώπη και ο Δημητρακόπουλος με βάση τις περσινές επιδόσεις έχει την δέκατη καλύτερη επίδοση.

Είναι η πρώτη φορά που θα πάρει μέρος σε μια διοργάνωση ευρωπαϊκού βεληνεκούς και στόχος του είναι να έχει μια καλή παρουσία και -ει δυνατόν- να μπει στην 8άδα. Ο αγώνας του είναι στις 19 Μαρτίου.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος