FOLLOW US: facebook twitter

Στίβος: Στην Αττάλεια για προετοιμασία ο Καραλής

Ημερομηνία: 16-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το καλοκαίρι του 2024 θα κορυφωθεί αγωνιστικά την 1η Αυγούστου με την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Η κορυφαία διοργάνωση του 2024 θα αποτελέσει τον μεγάλο στόχο του κορυφαίου Έλληνα αθλητή, Μίλτου Τεντόγλου αλλά και του… δικού μας, Εμμανουήλ Καραλή. Ο Τεντόγλου αναχωρεί σήμερα για την Αττάλεια της Τουρκίας, προκειμένου να κάνει το πρώτο – και δυσκολότερο – μέρος της προετοιμασίας του στο εντυπωσιακό προπονητικό κέντρο Gloria, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28 Οκτωβρίου.

Στο πρώτο μέρος της προετοιμασίας δίπλα στον Πομάσκι θα βρίσκεται και ο πρωταθλητής του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής. Ο τέταρτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και “ασημένιος” πέρυσι στο Ευρωπαϊκό κλειστού θα βρεθεί στην Αττάλεια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Καραλής αναμένεται να είναι από τους πρωταγωνιστές της χειμερινής περιόδου, αφού θα διεκδικήσει την διάκριση στο Παγκόσμιο κλειστού, ενώ στη συνέχεια της χρονιάς θα διεκδικήσει τη διάκριση τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης, όσο και στους Ολυμπιακούς της Αθήνας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot