FOLLOW US: facebook twitter

Στίβος: Στη Λωζάννη ο Καραλής

Ημερομηνία: 21-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 10η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Στη Λωζάννη όπου θα φιλοξενηθεί το 11ο φετινό Diamond League θα δώσουν αγωνιστική συνέχεια ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Μίλτος Τεντόγλου, σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, αντίστοιχα.

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του επί κοντώ προηγείται χρονικά καθώς οι Ελβετοί θέλησαν να βγάλουν το συγκεκριμένο αγώνισμα εκτός σταδίου και θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης σε πλατεία της Λωζάννης.

Το επί κοντώ θα είναι ουσιαστικά μια μίνι… επανάληψη του τελικού των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού καθώς ο Καραλής θα τεθεί αντιμέτωπος με τον  Σουηδό Ντουπλάντις, τον Αμερικανό Κέντρικς, τον Φιλιππινέζο Ομπιένα και τον Αυστραλό Μαρσάλ στο μίτινγκ της ελβετικής πόλης. Οι υπόλοιποι έξι άλτες που θα συναγωνιστεί ο Καραλής είναι οι Γάλλοι Κολέ και Λαβιλενί, οι Αμερικανοί Νίλσεν και Γουότεν, ο Νορβηγός Γκούτορμσεν και ο Ελβετός Ιμσαντ.

Τους ίδιους… παλιούς γνωστούς θα συναντήσει και ο Μίλτος Τεντόγλου την Πέμπτη (22/8) στο μήκος. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους θα αγωνιστεί μαζί με τους Πίνοκ, Φουρλάνι που τον ακολούθησαν στο βάθρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. 

Φωτο: segas.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot