FOLLOW US: facebook twitter

Στίβος: Πρωταθλητής Ελλάδας στον Βόλο ο Καραλής

Ημερομηνία: 10-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με άλμα στα 5,50μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και Κ23 στον Βόλο Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και Κ23 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου, ο Εμμανουήλ Καραλής στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο επί κοντώ, όπως αναμενόταν άλλωστε, καθώς μιλάμε για τον κορυφαίο Έλληνα επικοντιστή.

Ο Καραλής πήρε το χρυσό μετάλλιο με άλμα στα 5.50μ. καθώς ο αέρας έκανε δύσκολο το έργο των αθλητών και ήταν ο σημαντικότερος λόγος που ο Πυργιώτης αθλητής δεν είδε τον πήχη να ανεβαίνει τόσο ψηλά όσο θα ήθελε.

Ο “ασημένιος” πρωταθλητής Ευρώπης μπήκε στον αγώνα στα 5,30μ., τα οποία ξεπέρασε με την πρώτη, συνέχισε με επιτυχημένο άλμα στα 5,50μ. και στην συνέχεια είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 5,72 μέτρα. «Δύσκολος αγώνας. Περιμέναμε αρκετά να μπούμε.

Όταν μπήκαμε φυσούσε πολύ δυνατός αγώνας. Ξεπέρασα τα 5,50μ. αναδείχθηκα πανελληνιονίκης και κοιτάμε μπροστά για τους επόμενους αγώνες”, είπε ο άλτης του Ολυμπιακού και συνέχισε αναφερόμενος στο αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθεί: “Επόμενος αγώνας είναι λογικά στο Diamond League στη Σιλέσια.

Και από εκεί και πέρα έχουμε και άλλα μίτινγκ μέχρι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα”. Στη δεύτερη θέση στο επί κοντώ ήταν ο Γιάννης Ρίζος (ΑΣ Άρης) που ξεπέρασε τα 5,10μ. και το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Πέτρος Χατζίου (ΠΑΟ) με 5,00 μέτρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot