FOLLOW US: facebook twitter

Στίβος: Πρωταθλητές Ελλάδας Καραλής και Δεσπολλάρη στο Σ.Ε.Φ.

Ημερομηνία: 19-02-2024 | Συντάκτης:

Στο 38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξήχθη στο Σ.Ε.Φ. το Σαββατοκύριακο, δύο Πυργιώτες αθλητές ο Εμμανουήλ Καραλής και η Γεωργία Δεσπολλάρη στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας.

Στο άλμα επί κοντώ ο Καραλής, αθλητής του Ολυμπιακού, έκανε άλμα στα 5.70μ. και προσπάθησε να περάσει τα 5.90μ. για να πιάσει το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Δεν τα κατάφερε όμως και με το 5.70μ. βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ και έβαλε τέρμα σε μια σειρά από άτυχους αγώνες.

«Μου πάει αυτό το στάδιο. Σήμερα ήταν πάρα πολύ καλά. Αυτή τη φορά ευχαριστήθηκα τον αγώνα. Είχα ένα άλμα στα 5.90 που ήταν καλό. Το να βλέπω τα 5.90 και να επιχειρώ να το περάσω είναι καλό για τους επόμενους αγώνες. Είμαι καλά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο αθλητής του Χάρη Καραλή.

Χρυσό και η Δεσπολλάρη

Η Γεωργία Δεσπολλάρη, αθλήτρια του Παναθηναϊκού, πήρε τη νίκη στα 800μ. με 2.09.22 και μαζί το χρυσό μετάλλιο, αποδεικνύοντας πως είναι μακράν η καλύτερη Ελληνίδα αθλήτρια στη συγκεκριμένη απόσταση. Δεύτερη ήταν η Ιουλιάννα Ρούσσου (ΓΣ Ηλιούπολης) με 2.10.24 και νέο πανελλήνιο ρεκόρ Κ18 και τρίτη η Εμμανουέλα Πλάκα (Αίας Σαλαμίνας) με 2.14.22.

Επιπλέον, η Δεσπολλάρη πήρε το χρυσό μετάλλιο και στα 4Χ400μ. μικτή με τον Παναθηναϊκό.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Τρίτη.

Φωτογραφίες: segas.gr

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος