FOLLOW US: facebook twitter

Στίβος/Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23: Τέταρτος ο Αργυρόπουλος στη Λάρισα

Ημερομηνία: 01-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στη Λάρισα διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23, εκεί όπου ο Αλέξης Αργυρόπουλος του Κοροίβου Αμαλιάδας κατετάγη τέταρτος με 7,47 μέτρα, στο αγώνισμα του μήκους. Ο 19χρονος ταλαντούχος άλτης του Νίκου Καστανά, έχοντας να συναγωνιστεί μεγαλύτερους και πιο έμπειρους αντιπάλους, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έδειξε έτοιμος για το Πανευρωπαϊκό Κ20 της Σουηδίας στα τέλη του μήνα.

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος (ΟΦΚΑ Οδυσσέας) στη διάρκεια της δεύτερης προσπάθειάς του πέτυχε 7,74 μ., βελτίωσε το ατομικό του 7,66 μ., πήρε την 1η θέση και παράλληλα έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, που ήταν ο μεγάλος του στόχος.
Δεύτερος ήταν ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης (Κερκυραϊκός Γ.Σ.) που πέτυχε 7,65 μ., ωστόσο είχε ήδη το όριο για τη διοργάνωση του Γκέφλε. Το χάλκινο μετάλλιο πήγε στον Αντώνη Στυλιανίδη, που πέτυχε 7,63 μ..

Πέμπτος ο Γεωργίου

Στα 3000μ. με φυσικά εμπόδια ο Αριστοτέλης Γεωργίου του Απόλλωνα Πύργου κατέλαβε την 5η θέση με χρόνο 9:51.34. Ο 19χρονος αθλητής είχε πολύ καλή παρουσία έχοντας να αντιμετωπίσει και αυτός πιο έμπειρους αθλητές. Πρώτος κατετάγη ο Νέστορας Κολιός του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων με 9:11.78, δεύτερος ο Γιώργος Σταμούλης του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου με 9:14.70 και τρίτος ο Κώστας Ιατρόπουλος του Α.Σ. Αθηνόδωρος με χρόνο 9:22.04.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος